Kırıkkale bizi bağrına basıyor

Kırıkkale bizi bağrına basıyor

AK PARTİ ADAYLARI KENDİLERİNDEN EMİN

Kırıkkale bizi bağrına basıyor

AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can nöbetçi vekil uygulaması kapsamında vatandaşların sorunlarını dinlediler. İlk olarak gazeteciler ile bir araya gelen Köksal ve Can, burada 7 Haziran seçimleri ile ilgili bilgi verdiler. Vekil Köksal, ilimizde seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirterek, Kırıkkale bizi kucaklayarak bağrına basıyor. Partimize geçen seçimlerden daha çok ilgi var. Bu da bizi memnun ediyor.”

EN İYİSİNİ YAPIYORUZ

7 Haziran seçimlerinde hedeflerinin 3-0 olduğunu belirten Köksal, Bizler AK Parti olarak her şeyin en iyisini yapıyoruz. 7 Haziran'ın sonunda yine iktidar partimiz olacak. Bu konuda bizler kendimize güveniyoruz. Çünkü vatandaşımızın teveccühü bizim yanımızda. Bize Anayasayı değiştirin diyorlar. Yeni Türkiye ile birlikte Anayasamızı değiştireceğiz. Ayrıca halk gününün yanı sıra bizler seçim büromuzda ve ziyaretlerimizde de vatandaşımızın sorunlarını dinliyoruz.”

SEÇİM BÜROLARI AÇACAĞIZ

Milletvekili Can seçim çalışmalarının ilimizde hummalı bir şekilde devam ettiğini belirterek, Merkez seçim büromuzun yanı sıra mahallelerimizde de seçim büroları açacağız. Mahalle bürolarımızın ilki bugün Gündoğdu Mahallesinde açılacak. Pazartesi gününden sonra ayrılarak köylerimizi ziyaret edeceğiz. Gittiğimiz her yerde ilgi ile karşılanıyoruz. Biz inanıyoruz ki 2011 seçimlerinin üzerinde bir oy alacağız.”

ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise vekillerin vatandaşın ayağına gittiğini söyleyerek, İlimizde çok güzel seçim çalışmamız oluyor. Seçmenleri ziyaretimize ara vermeden devam ediyoruz. Türkiye'de istikrarın sürmesi gerekiyor. İstikrar sürecek ki esnafımızın işleri iyi olacak. 12 yıldır AK Parti hükümeti kimsenin yapmadığı hizmetleri yaptı. Hizmetlerimiz ara vermeden devam edecek. İnşallah 7 Haziran seçimlerin de TBMM'ne 3 vekil göndereceğiz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız