Kırıkkale´de tek!

Kırıkkale´de tek!

C&Z RENT A CAR, MÜŞTERİSİNİ RENT A CAR KASKOSUYLA KORUYOR

C&Z RENT A CAR, MÜŞTERİSİNİ RENT A CAR KASKOSUYLA KORUYOR

Kırıkkale´de tek!

Araç kiralama yapan şirketlerin tüm araçlarına yaptırmak zorunda olduğu rent a car kaskosu özelliği Kırıkkale´de sadece C&Z Rent a Car şirketinde mevcut. C&Z Rent a Car şirketi müşterilerine güvenli bir seyahat sunmak için yüksek model ve yakıt tasarrufu sağlayan araçlarına sürekli bakım yapıyor.  

ZORUNLU AMA?

Araçları güvenlik altına alan, olası kaza durumlarında hem şirketi hem de kullanıcıyı zor durumda bırakmayan rent a car kaskosu araç kiralama işi yapan şirketlerinin zorunlu olduğu bir güvenlik tedbiri. Ancak Kırıkkale´de birbiri ardına açılan araç kiralama şirketlerinin diğer sigorta türlerine göre çok daha pahalı olan ret a car kaskosu zorunluluğunu yerine getirmediği gözlemleniyor.

HEM MÜŞTERİYİ HEM ŞİRKETİ KORUYOR

Tüm araçlarına rent a car kaskosu yaptırarak araç kiralama işini profesyonel anlamda gerçekleştiren ve bu anlamda Kırıkkale´de tek şirket olma özelliğine sahip olan C&Z Rent a Car Şirketi ortaklarından Cengizhan Topak, rent a car kaskosu sayesinde, tüm araçlarını güvelik altına aldıklarını söyledi. Topak, ?Rent a car kaskosu olası kaza durumlarında hem şirketi hem de kullanıcıyı zor durumda bırakmamaktadır? dedi.

MUTLAKA YAPTIRILMASI GEREKEN BİR İŞLEM

Topak şöyle devam etti: ?Dolayısıyla tüm rent a car firmaları kiraladıkları araçlar için bu kaskoyu mutlaka yaptırmalı ve tüketiciye bu şekilde teslim etmelidir. Tüketicilerde kiralama yaparken mutlaka şirketten bu konuyla ilgili bilgi almalıdır ve aksi durumda başka bir şirketle irtibata geçmelidir.?

SADECE KAZALARDA DEĞİL TÜM OLUMSUZ DURUMLARDA GEÇERLİ

 Rent a car kaskosu fiyatlarının diğer sigorta türlerine göre daha pahalı olduğunu ifade eden Topak, ?Bunun sebebi ise kiralık araçlarda sürekli sürücülerin değişmesi, kaza ve hırsızlık gibi risklerin yüksek olmasıdır. Arabanın kaybolması, çalınması ve olası tüm kazalar aracın değerini düşüreceğinden Rent a Car kaskosu bu durumda iki tarafı da mağdur etmeyecek şekilde önlemler almaktadır? bilgisini paylaştı.

RENT A CAR KASKOSUNU SORUN!

Topak şu önemli uyarılarda bulundu: ?Kiraladığınız araçla sorun yaşamamak için mutlaka rent a car şirketine kaskonun olup olmadığını sormalısınız. Sözleşme öncesi bu bilgiye sahip olmak, karar değiştirmenizi ve başka bir şirketle anlaşma yapmanızı sağlayabilir. Şayet rent a car kaskosu olmayan kiralık araçla kaza yapılırsa ve bu aracın ticari amaçla kullanıldığı öğrenilirse sigorta firmasının oluşan hasarı ödeme yükümlülüğü ortadan kalkacaktır,?

MÜŞTERİLER AÇISINDAN SON DERECE TEHLİKELİ!

Şirketin bir diğer ortağı olan Ziya Bedir ise rent a car kaskosu olmayan kiralık araçların vatandaşı büyük bir maddi kayba uğratabileceği noktasında uyarılarda bulundu. Bedir, ?Rent a car kaskosu olmayan bir araçla kaza sonrası inceleme sonucunda kiralık araçla kaza yapıldığı tespit edilirse, hasar bedelinin tamamı kiralayan kişiden talep edilmektedir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için önceden aracın kasko durumu kontrol edilmeli ve yetkiliden gerekli bilgiler öğrenilmelidir. Araç kiralama işi yapan firmaların müşterilerine açık senede imza attırdıkları biliniyor. Bu durum müşteriler açısından son derece tehlikeli bir durumdur? diye konuştu.

MADDİ VE MANEVİ KAYIPLARI ENGELLİYOR

Rent a car kaskosunun faydaları hakkında bilgiler veren Bedir, ?Olası kazalarda tüketicilerin maddi ve manevi kayıplar yaşamasını engeller. Daha güvenli seyahat etmesini sağlar. Yasal yükümlülükleri ortadan kaldırır ve olası durumlarda devreye kasko maddeleri girer. Rent a Car kaskosu bedelinin yüksek olması şirketleri ilk etapta zorlasa da uzun vadede kazanç elde etmesini sağlar? dedi.

FARKINDALIK YARATTIK

Araçlarının tümünün yüksek model ve yakıt bakımından oldukça avantajlı olduğunu sözlerine ekleyen Bedir, ?Kira dönüşü bakımlar dâhil, araçlarımızın tüm bakımları teknik servis tarafından yapılıyor. Tüm araçlarımız seyahate uygun hale getirildikten sonra müşteriye sunuluyor. Bu yönüyle müşteri potansiyeli ve özelliklerinde de farkındalık yakalamış durumdayız. Bizim temennimiz şehrimizde hizmet veren tüm araç kiralama şirketlerinin rent a car kaskosuyla hem kendilerine, hem de müşterilerine güvenli bir anlaşma sağlamalarıdır? dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım