Kırıkkale’de 30 Ağustos kutlanacak

Kırıkkale’de 30 Ağustos kutlanacak

Tarihi geçmişi şanlı ve destansı zaferlerle olan Türkiye Cumhuriyeti, 99 yıl önce kazandığı Zafer Bayramı’nın onur ve gururunu yaşıyor.

Tarihi geçmişi şanlı ve destansı zaferlerle olan Türkiye Cumhuriyeti, 99 yıl önce kazandığı Zafer Bayramı’nın onur ve gururunu yaşıyor. Bu kapsamda Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de Valiliğin organizasyonunda birtakım etkinlikler düzenlenecek.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULACAK

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Valiliği’nce birtakım etkinler düzenlenecek. Bu kapsamda 30 Ağustos 2021 Pazartesi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı şu şekilde gerçekleştirilecek. Saat 09.00’da Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak.

GEÇİT TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Çelenk sunumlarının ardından Kırıkkale Valiliği’nde saat 09.30’da tebrikat töreni gerçekleştirilecek. Saat 10.00’da Türk Telekom İl Müdürlüğü önü Fevzi Çakmak Caddesi’nde geçit töreni düzenlenecek. Gündüz gerçekleştirilen etkinliklerin arından akşam saat 20.00’de MKE sosyal tesisleri havuz başında kabul töreni gerçekleştirilecek.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız