Kırıkkale´den güzel duygularla ayrıldım

Kırıkkale´den güzel duygularla ayrıldım

BALIŞEYH ESKİ KAYMAKAMI YUSUF YILDIRIM SAMSAT´TA GÖREVİNE BAŞLADI

BALIŞEYH ESKİ KAYMAKAMI YUSUF YILDIRIM SAMSAT´TA GÖREVİNE BAŞLADI

Kırıkkale´den güzel duygularla ayrıldım

Adıyaman bağlı Samsat Kaymakamlığına atanan Kırıkkale Balışeyh eski Kaymakamı Yusuf Yıldırım, buradaki görevine başladı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesi Kaymakamı iken, İçişleri Bakanlığının Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Samsat Kaymakamlığına atanan Yusuf Yıldırım´ın Samsat ilçesindeki görevine başlaması nedeni ile karşılama töreni düzenlendi.

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ KARŞILADI

Samsat Belediye Başkan Vekili Şükrü Akın, kamu kurum ve kuruluş amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile köy ve mahalle muhtarları Hükümet Konağı önünde Kaymakam Yıldırım´ı karşıladılar.

BALIŞEYH´TE İYİ İZLER BIRAKTI

Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Kaymakam Yıldırım tebrikleri kabul ederek, daha önce görev yaptığı yerler, özgeçmişi ve Samsat ilçesi hakkında düşündükleri konusunda açıklamalarda bulundu. Kaymakam Yıldırım, Samsat ilçesinde de yine iyi duygularla göreve başladığını, aynı şekilde hep birlikte başarılı çalışmalar yaparak görevi en iyi bir şekilde tamamlamak istediğin ifade etti. Kaymakam Yıldırım, "Önceleri de Adıyaman hakkında olumlu önyargılarım vardı. Samsat ilçesi özellikle gelmek istediğim bir yerdi. Allah duamızı kabul etti ve bu güzel topraklarda hizmet etme imkânı yakaladık. Benden önce görev yapmış Kaymakamımız Kürşad Atak ve diğer bütün meslek büyüklerime teşekkür ediyorum. Hepsi çok güzel çalışmalar yaparak buradan ayrılmışlar. Bizler de yine ekip ruhuyla çalışarak ilçemizi bir adım daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız? dedi.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet