Kırıkkaleli gaziye sürpriz ziyaret

Kırıkkaleli gaziye sürpriz ziyaret

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAŞBAKAN YENİ YIL ZİYARETİNDE BULUNDU

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE BAŞBAKAN YENİ YIL ZİYARETİNDE BULUNDU

Kırıkkaleli gaziye sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, Özel Harekât Polisi Seyithan Keskin ile elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Harun Polat´ı tedavi gördükleri Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret ettiler.

GEÇMİŞ OLSUN TEMENNİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Özel Harekât Polisi Seyithan Keskin ile elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Harun Polat´ı tedavi gördükleri Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde ziyaret etti. Ziyarete ilişkin paylaşılan görüntülere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım, ilk olarak Özel Harekât Polisi Keskin´i ziyaret etti. Keskin ile bir süre sohbet eden Erdoğan, geçmiş olsun temennisinde bulundu. Erdoğan ve Yıldırım, daha sonra elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan Harun Polat´ı ziyaret etti.

ZİYARETTE BAKANLAR DA BULUNDU

Polat´ın sağlık durumuna ilişkin bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş olsun temennisinde bulunarak, Allah´tan şifa diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan´a ziyareti için teşekkür eden Polat, "Sizi görünce çok mutlu oldum" dedi. Ziyarette, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da yer aldı. Lise öğrencisi Polat´ın ağır yaralandığı olay, cumartesi günü Ağrı´da meydana gelmişti. Çıktığı elektrik direğinde akıma kapılan Polat, ilk müdahalesinin ardından önce Erzurum´a sevk edilmiş, pazar günü de ambulans uçakla Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne nakledilmişti.

HABER MERKEZİ



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet