Kırıkkaleliler Derneğinden Demirel´e ziyaret

Kırıkkaleliler Derneğinden Demirel´e ziyaret

BAŞKAN DEMİREL, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Kırıkkaleliler Derneğinden Demirel´e ziyaret

Başkan Enver Demirel, ?Sivil toplum kuruluşlarının kültür ve sanatın yaşatılmasının yanı sıra yerel yönetimlere yol gösterici önemli bir rol oynağını belirterek, bu yönüyle ilçede faaliyet gösteren bütün sivil toplum kuruluşlarıyla yakın işbirliği içinde olduklarını söyledi.

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIYLA YAKIN İŞBİRLİĞİ İÇİNDEYİZ

Kırıkkaleliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel´i makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Kırıkkalelileri makamında kabul eden Başkan Enver Demirel, ?Sivil toplum kuruluşlarının kültür ve sanatın yaşatılmasının yanı sıra yerel yönetimlere yol gösterici önemli bir rol oynağını belirterek, bu yönüyle ilçede faaliyet gösteren bütün sivil toplum kuruluşlarıyla yakın işbirliği içinde olduklarını söyledi.

BAŞKAN DEMİREL, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Başkan Enver Demirel ziyarette Kırıkkalelilere ilçenin gelişim hızı hakkında da bilgi verdi. 2017 TÜİK verilerine göre ilçe nüfusunun 566 bin 500´e ulaştığını kaydeden Demirel, ?Ankara´nın en çok nüfusu artan ilçesiyiz. Nüfus artışını da göz önünde bulundurarak ilçemizin geleceğini planlamak mecburiyetindeyiz. Bu yolda önemli mesafeler kat ettik. İlçemize onlarca sosyal kültürel tesisler, yaşam merkezleri, hatıra ormanları, parklar kazandırdık. Sacettin Gürbüz Engelsiz Yaşam, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi´mizin inşaatını tamamladık. İçerisinde havuz, emekli evi, eğitim ve sağlık birimlerinin olduğu Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi´mizin inşaatını tamamladık. Yine havuz, eğitim ve spor merkezlerinin yer aldığı Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi´mizin inşaatını tamamladık. Atatürk Meydanı´mızı bitirdik. Ahi Elvan, Ahi Mesut ve Ahi Emiryaman hazretlerine yakışır türbe ve cami çalışması gerçekleştirdiklerini? sözlerine ekledi.

HER ZAMAN BAŞKANIMIZIN DESTEKÇİSİYİZ

Kırıkkaleliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Avukat Abdullah Polat da bu tür ziyaretlerin önemli olduğunu ve sivil toplum kuruluşlarının her zaman çalışmalara katkı sağladığını ve yardıma hazır olduklarını ifade ederek Başkan Enver Demirel´e kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Başkan Polat, ziyaretten büyük memnunluk duyduklarını, belediyenin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, her zaman Başkan Demirel´in destekçisi olduklarını vurguladı.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet