Kırıkkale´nin sesleri Türkiye´ye damga vurdu

Kırıkkale´nin sesleri Türkiye´ye damga vurdu

İKİ TÜRKİYE BİRİNCİMİZ OLDU

Kırıkkale´nin sesleri Türkiye´ye damga vurdu

?Sahne Sırası Sende? Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Yarışmasına Kırıkkale Damga Vurdu. Kırıkkale´den katılan sanatçılar jüri ve izleyenlerden tam not aldı.

FİNAL MÜSABAKALARI YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından genç nesillerin Türk müziğini unutmamaları ve gelecek dönemlere taşıyabilmeleri amacıyla organize edilen ?Sahne Sırası Sende? Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Yarışması Türkiye finali Ankara´da yapıldı.

7 BÖLGE BİRİNCİLERİ KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı konferans salonunda yapılan yarışmada 7 bölge birincileri kategorilerinde birinci olabilmek için jüri üyelerinin karşısında ter döktü. Grup birincileri Solo Kız, Solo Erkek ve Solo Çalgı dallarında yarıştı. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Tasavvuf Müziği dallarında eser seslendiren gençler, 14-17, 18-21 ve 22- 29 yaş kategorilerinde performanslarını sergiledi.

İKİ TÜRKİYE BİRİNCİMİZ OLDU

Yarışma sonucunda Kırıkkale Gençlik Merkezi adına yarışmaya katılan: Bektaş Dolu 14-17 Yaş Kategorisinde, Emel Yılmazer ise 22-29 Yaş Kategorisinde Türkiye birincisi olarak ilimizi gururlandırdı.

BİRİNCİLİK ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci´nin elinden alan birincilerimizin yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı