Kırıkkalespor´a kayyım atanması bekleniyor

Kırıkkalespor´a kayyım atanması bekleniyor

DOSYALAR EMNİYET VE SAVCININ ELİNDE

Kırıkkalespor´a kayyım atanması bekleniyor

Kırıkkalespor´da büyük yolsuzlukların yapıldığını açıklayan Türk Metal Kırıkkalespor 2´nci Başkanı Mürsel Öcal, yapılan yolsuzluklarla ilgili adli mercilere başvurduklarını ve Kırıkkalepor´a kayyum atanabileceğini söyledi.

DOSYALAR EMNİYET VE SAVCININ ELİNDE

Kırıkkalespor´da büyük yolsuzlukların yapıldığını, bunu savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve emniyette haber verdiklerini açıklayan Öcal, emniyet ve savcılığın gereken hassasiyetle çalışmalarına başladığını belirterek, ?Yolsuzluklar üzerine giden adalet, kulübe kayyum atamasını bekliyoruz. Ardından 1 ay içinde seçime gidilecektir? dedi.

KONGRE YASAL DEĞİL

Geçtiğimiz gün yapılan kongrenin yasal olmadığını ve yapılan kongrede sahtecilik olduğunu söyleyen Öcal, ?Bunların yapmış oldukları tüzük değişikliği de yasal değil. Türk Metal Kırıkkalespor´un ismini 71 Kırıkkalespor yapmışlar. 60 delegesi bulunan Türk Metal maddesinde de değişiklikler yapmışlar. Bunların hiç biri yasal değil. Biz değiştirdik deme ile bunlar olmuyor. Bunların yaptığı her şey şaibelidir. Bunun adaletini er yada geç verecekler? diye konuştu.

BU SÜREÇTEN SONRA BAŞKAN OLMAYACAĞIM

Geçtiğimiz Pazar günü aday olmasını Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın isteği ile olduğunu açıklayan Öcal, ?Amacım kulüpten geçinen değil, kulübe destek olan bir başkan görmektir.  Bunu gerçekleştirdikten sonra bundan sonra yapılacak seçimlerde aday olmayacağım. Bu iş bütçe meselesi, Kırıkkale selvası işadamlarımız var. Bunların başkan olacaklarına inanıyorum? dedi.

MUZA KESİLEN FATURALAR

Yolsuzlukların üzerine gidilmesini isteyen Öcal, ?Ben üzerine düşen görevli yapıyorum. Gelir ve gider belli. Yapılan yolsuzluklar ortada. Muzlara, marula, domatese, kıvırcığa ve salatalığa kesilen faturalar ortada. Bunları teker teker açıklıyorum. Bu süreç devam ettiği sürece, bu açıklamaların devam edeceğim? şeklinde konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ