Kırıkkale´ye yakışır bir eserimiz olacak

Kırıkkale´ye yakışır bir eserimiz olacak

MERKEZDE BİR BÖLGEYE YAPILMASI PLANLANAN SİLAH MÜZESİ İÇİN İLK SOMUT ADIM ATILDI

MERKEZDE BİR BÖLGEYE YAPILMASI PLANLANAN SİLAH MÜZESİ İÇİN İLK SOMUT ADIM ATILDI

Kırıkkale´ye yakışır bir eserimiz olacak

Kırıkkale´ye yapılması planlanan Silah Müzesi için ilk somut adım atıldı. Vali, Belediye Başkanı ve MKE Genel Müdürü müze konusunda üçlü bir toplantı yaptı. Toplantıda Belediye Başkanı saygılı müzenin Kırıkkale´ye yakışır bir eser olacağını söyledi.

MÜZE İÇİN ÜÇLÜ GÖRÜŞME YAPILDI

Bir süredir Kırıkkale kamuoyunda tartışma konusu olan Silah Müzesinin şehir merkezine taşınması konusunda ilk somut adım atıldı. Önceki gün Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkını ziyaret ederek şehir merkezine yapılacak olan müze konusunda fikir alışverişinde bulundular.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ MÜZESİNİ GEZDİLER

Kırıkkale´mize yapılacak olan Silah Müzesi için vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ile birlikte MKE Genel Müdürü Ahmet Taşkını ziyaret eden belediye başkanı Saygılı müzenin yeri konusunda belediyeye düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Genel Müdürlük binasında bulunan Sanayi ve Teknoloji müzesini inceleyen Vali Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Saygılı, burada yetkililerden bilgi aldı.

KIRIKKALE´MİZE YAKIŞIR BİR ESER OLACAK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Şehrimizin merkezine yapılacak olan Silah müzesinin Kırıkkale´mize yakışır bir eser olacağını ifade ederek şimdiden Kırıkkalelilere hayırlı olması temennisinde bulundular.

HABER: Murat Karadağ



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı