Kitap, kişisel gelişimi sağlar

Kitap, kişisel gelişimi sağlar

KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ VEREN VALİ HAKTANKAÇMAZ OKUMAYI BIRAKMAMALARINI İSTEDİ

KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİNİ VEREN VALİ HAKTANKAÇMAZ OKUMAYI BIRAKMAMALARINI İSTEDİ

Kitap, kişisel gelişimi sağlar

Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri arasında düzenlenen ve ?Kitabımı okuyorum, mesleğimi seviyorum? sloganıyla başlatılan kitap okuma yarışmasında derece alan öğrenciler ödüllendirildi.

TÖREN DÜZENLENDİ

Valilik Makamında gerçekleşen ödül töreninde İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, dereceye giren öğrenciler ve öğretmenler hazır bulundu.

KOMİSYON DEĞERLENDİRDİ

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Kırıkkale genelinde kitap okuma yarışmasına 82 öğrencinin katıldığını, kitap okuma sonucunda iki aşamalı sınav yapıldığını ve yapılan sınavlar sonucunda il genelinde ilk üçe giren öğrencilerin komisyon tarafından değerlendirilerek belirlendiğini ifade etti.

OKUMAK KİŞİSEL GELİŞİMİ YÜKSELTİR

Dereceye giren öğrencileri ayrı ayrı tebrik eden Vali Haktankaçmaz da, ? Okumak insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden biridir. İnsanın düşünce yapısını, hayal dünyasını geliştirir, sözcük dağarcığını arttırır. İnsana bilgi ve birikim kazandırır? dedi.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Törende, kitap okuma yarışmasında birinci olan Yaylacık Şehit Oğuz Sümbül MTAL 11. Sınıf öğrencisi Semiha Atasayar, ikinci olan Karakeçili Çok Programlı Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi İbrahim Can, üçüncü olan Keskin İbni Sina MTAL 10. Sınıf öğrencisi Hafsa Nur Akça ile 15 Temmuz konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Beyza Nur Yumuşak ödül aldı.

HABER: KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı