Kızılay gemisi, iyilik hareketinin amiral gemisidir

Kızılay gemisi, iyilik hareketinin amiral gemisidir

4 NİSAN´DA GENEL KURUL TOPLANTISI ÖNCESİNDE TÜRK KIZILAYI ŞUBELERİ BU KEZ ANKARA´DA TOPLANDI

4 NİSAN´DA GENEL KURUL TOPLANTISI ÖNCESİNDE TÜRK KIZILAYI ŞUBELERİ BU KEZ ANKARA´DA TOPLANDI

Kızılay gemisi, iyilik hareketinin amiral gemisidir

Yerel kapasiteyi arttırmak ve şubeler ile koordinasyonu bir adım öteye taşımak üzere bölge toplantıları düzenleyen Türk Kızılayı, Ankara ve bölgedeki diğer şubelerin başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi. Toplantıda Türk Kızılayı´nın Hedef 2020 Vizyonu ile Stratejik Planı değerlendirilirken şubelerin de görüşleri alındı. Genel kurulda aday olacağını açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Dr. Kerem Kanık Kızılay´ın tecrübeli bir kadroya sahip olduğunu belirterek ?Kızılay gemisi iyilik harekâtının amiral gemisidir? dedi.

TÜM YÖNETİCİLER VE ŞUBE BAŞKANLARI KATILDI

Türk Kızılayı Ankara Şubesi Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu´nun ev sahipliğinde gerçekleşen bölge toplantısına Genel Başkan Vekili Dr. Kerem Kınık, Genel Sekreter Av. Ayşegül Genç, Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Can, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Hakkı Turunç, Kamil Kolabaş, Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Dr. Naci Yorulmaz, Teftiş Kurulu Başkan Vekili Muharrem Kırcı, il ve ilçe şube başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.  Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, Şube ikinci Başkanı Mehmet Altundağ ve yönetim kurulu üyeleri Enver Kılıç ve Servet Doğan´ın da hazır bulunduğu toplantıda Türk Kızılayının vizyonunun parladığına işaret edildi.
 
?BİZE İHTİYACI OLAN BİR DÜNYA VAR?
 
Gelecek için stratejik yönetim çalışmaları yapılmasının çok önemli olduğunu söyleyen Genel Sekreter Av. Genç ise, ?Mazlum coğrafyalarda Türkiye´nin etkinliğini, insanlara uzattığı eli görüyoruz. Bu çerçevede Kızılay çok büyük görevler alıyor. Kızılay ile birlikte yurt dışına yaptığım seyahatlerde gördüğüm detaylar, Türkiye´ye olan ihtiyacın göstergesiydi. Bize ihtiyacı olan bir dünya var. Bu amaçla çok önemli tecrübelere sahip olan şube başkanlarımızla bir araya geliyoruz. Toplantılardan elde ettiğimiz verilerle çok güzel sonuçlara ulaşacağız.? dedi.
 
?KIZILAY GEMİSİ, İYİLİK HAREKETİNİN AMİRAL GEMİSİDİR?
 
Bölge toplantılarında Türk Kızılayı´nın 2016-2020 stratejisini şubelerle değerlendirdiklerini belirten Genel Başkan Vekili Dr. Kınık, ?Kızılaycılık bir takım oyunudur. Bu oyunu 148 yıllık geçmişin kültürüyle oynamak gerekiyor. Geçmişten gelen kurum kültürü sayesinde bu kadar sağlam adımlar atabiliyoruz. Kızılay gemisi, iyilik hareketinin amiral gemisidir. Rotamız iyiliktir, insanlıktır ve başka bir ajandamız yoktur. Bizim buradaki tek varoluş gayemiz, gerçekten muhtaç olan insanlara, bizim gibi yaradılışta eşimiz olan kardeşlerimize yardım etmek. Kimisinde hastalık var, kimisinde şifa. Bizim amacımız bunları buluşturmak. Kızılay hareketi, bunun için var." diye konuştu. Kızılay görevlilerinin günün ihtiyaçlarına çözüm bulabilmek için her an kendini yenilemesi gerektiğini vurgulayan Kınık, bu çerçevede oluşturulan stratejik yönetim çalışmalarının görevlilerin enerji ve inançlarını arttırmaya vesile olacağını söyledi.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet