Koca köy ALO´suz!

Koca köy ALO´suz!

BEYOBASI SAKİNLERİ GÜNLERDİR TELEFONLARI KESİK OLDUĞU İÇİN İLETİŞİM SAĞLAYAMIYOR

BEYOBASI SAKİNLERİ GÜNLERDİR TELEFONLARI KESİK OLDUĞU İÇİN İLETİŞİM SAĞLAYAMIYOR

Koca köy ALO´suz!

Balışeyh ilçesine bağlı 41 haneli Beyobası köyünün telefonlarının günlerdir kesik olduğu öğrenildi. Genellikle yaşlı insanların yaşadığı köyde ev telefonu ihtiyacının büyük olduğunu belirten köylüler mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini istediler.

GİRİŞİMLERDEN NETİCE ALINAMADI

Kırıkkale´nin Balışeyh ilçesine bağlı Beyobası ve komşu Eldelek köyünün telefonlarının günlerdir arızalı olduğu bildirildi. Defalarca müracaat edilmesine rağmen arızanın bir türlü giderilmediğini ileri süren köylüler yaz mevsimi ile birlikte köy nüfusunun bir anda bir kaç katına çıktığını belirten eski emekliler derneği başkanı Basri Keskin durumu defalarca ilgililere bildirmelerine rağmen her hangi bir sonuç alınamadıklarını söyledi.

EV TELEFONU KÖYLERDE BÜYÜK İHTİYAÇ

Ev telefonlarının köylerde büyük ihtiyaç olduğunu belirten Basri Keskin yaz mevsimi ile birlikte köye taşındığını ancak geldiği günden beri telefonların arızalı olduğunu, birkaç defa arıza kaydı yaptırmalarına rağmen arızanın bir türlü giderilemediğini söyledi. Köylerde genellikle yaşlı insanların yaşadığını belirten Keskin yaşlıların çoğunun cep telefonu kullanamadığı için ev telefonuna büyük ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Köy nüfusunun yaz mevsimi ile birlikte birkaç katılan çıktığını da belirten Keskin insanların mağduriyetinin bir an önce giderilmesini istedi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu