Koçak ve Yıldırım Ailesi´nin mutlu günü

Koçak ve Yıldırım Ailesi´nin mutlu günü

BİRÇOK CAMİAYI BİR ARAYA GETİREN DÜĞÜN

Koçak ve Yıldırım Ailesi´nin mutlu günü

Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Sekreteri Mehmet Koçak´ın oğlu Yusuf Alp hayatını, şehrimiz esnaflarından Cemil Yıldırım´ın kızı Sultan Gizem ile birleştirdi.

BİRÇOK CAMİAYI BİR ARAYA GETİREN DÜĞÜN

Dekanlık Sekreteri Mehmet Koçak ile Hülya Koçak çiftinin İnşaat Mühendisi oğlu Yusuf Alp ile Esnaf Cemil Yıldırım ve Zuhal Yıldırım çiftinin kızı Sultan Gizem ile MKE Açık Hava Düğün Salonu´nda düzenlene düğün merasimi ile dünya evine girdi. Düğün idarecileri, siyasileri, eğitim camiasını ve esnafları bir araya getirdi.

SAYGILI KIYDI, AKÇAY VE GÖKBULUT ŞAHİTLİK YAPTI

Genç çiftin nikâhını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıyarken, şahitliklerini ise AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Kırıkkale eski Milletvekili Nihat Gökbulut yaptı. Belediye Başkanı Saygılı aile cüzdanını Gelin Sultan Gizem´e teslim ederek, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Dekanlık Sekreteri Koçak, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetlilere, ayrıca Belediye Başkanı Saygılı, AK Parti İl Başkanı Akçay ve eski Milletvekili Nihat Gökbulut´a teşekkür etti. Koçak, ayrıca son yaşanan terör olayları nedeniyle buruk bir mutluluk yaşadıklarını sözlerine ekledi. Koçak, ?Bizlerin huzuru için gece gündüz fedakârca çalışan ve gözünü kırpmadan canını veren tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum? dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım