Köfteci Yusuf Kırıkkale´de

Köfteci Yusuf Kırıkkale´de

YURT GENELİNDE ONLARCA ŞUBESİ BULUNAN MEŞHUR LOKANTALAR ZİNCİRİNDE ÇALIŞACAK 300 KİŞİ İÇİN SEÇME YAPILDI

YURT GENELİNDE ONLARCA ŞUBESİ BULUNAN MEŞHUR LOKANTALAR ZİNCİRİNDE ÇALIŞACAK 300 KİŞİ İÇİN SEÇME YAPILDI

Köfteci Yusuf Kırıkkale´de

Kırıkkale´de faaliyet gösterecek olan ve yurt genelinde birçok şubesi bulunan Köfteci Yusuf Lokantalar zinciri Kırıkkale şubesinde çalışacaklar için Çalışma ve İş Kurumu Kırıkkale İl Müdürlüğünde seçme yapıldı. 19 bin 500 kişiye telefon mailiyle çağrı yapıldı seçmeye 400 kişi katıldı.

SEÇME SINAVINA 400 KİŞİ KATILDI

Konuyla ilgili olarak İŞKUR il Müdürü Nazım Ulu yaptığı açıklamada ?İlimizde Çitlekçi yanında hizmet sektöründe faaliyet gösterecek firma için kurumumuzda kayıtlı 19 bin 500 kişiye mesaj yoluyla kurumumuza davet edilmiştir. Davetimize icabet ederek İl müdürlüğümüzde yapılan seçmeye yaklaşık 400 kişi katıldı. Izgara Köfte Ustası, Garson, Komi, Salon Şefi, Kasiyer, Kasap, Depo Sorumlusu, Temizlik Görevlisi gibi çeşitli mesleklerde 300 kişi istihdam edileceğini, Kırıkkale´ye sektöründe kendini ispatlamış ulusal bir firmanın geldiğini belirterek, Kırıkkale hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

300 KİŞİYE İŞ İMKÂNI SAĞLANACAK

Köfteci Yusuf Hazır Yemek Temizlik Canlı Hayvan ve Gıda Ltd. Şti. Genel Müdür Yardımcısı Kemal Dedeli,  yaptıkları mülakat sonucunda Izgara Köfte Ustası, Garson, Komi, Salon Şefi, Kasiyer, Kasap, Depo Sorumlusu, Temizlik Görevlisi gibi mesleklerde Kırıkkale´de toplam 300 kişiye iş imkânı sağladıklarını belirterek, yetişmiş eleman bulma konusunda bizlere yardımcı olan Çalışma ve İş Kurumu Kırıkkale İl Müdürü Nazım Ulu ve personeline teşekkür ediyorum. Kırıkkale´ye  Hayırlı olsun? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı