Köfteci Yusuf, Makro AVM´de şube açıyor

Köfteci Yusuf, Makro AVM´de şube açıyor

GÖRÜŞMELER BİTMEK ÜZERE

Köfteci Yusuf, Makro AVM´de şube açıyor

Yaklaşık iki yıl önce Kırıkkale´de hizmet vermeye başlayan ünlü Köfteci Yusuf nokta mevkiindeki Makro AVM´de şube açacak. Kısa sürede Kırıkkale´de büyük bir müşteri potansiyeli yakalayan Köfteci Yusuf´un AVM´ye canlılık getirmesi bekleniyor.

TÜRKİYE GENELİNDE ÜNLÜ MARKA

Lokanta sektöründe Türkiye´nin ilk ve tek markası olma özelliğine sahip Köfteci Yusuf nokta mevkiindeki Makro Alışveriş Merkezinde şube açacak. Yaklaşık iki yıl önce Kırıkkale Ankara Karayolunun Kalecik Yıl Kavşağındaki Çitlekçi Dinlenme Tesislerinde açılan ve kısa sürede büyük bir müşteri potansiyeli yakalayarak dikkatleri çeken Köfteci Yusuf Makro AVM´de açacağı şubeyle merkeze daha yakın olacak.

GÖRÜŞMELER BİTMEK ÜZERE

Türkiye genelinde özellikle şehirlerarası yollarda hizmet veren ve tüm ürünlerini kendi bünyesinde ürettiği için Türkiye´nin ilk ve tek markası olma özelliğine sahip Köfteci Yusuf aynı zamanda verdiği kaliteli hizmet ve değişik uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Aydığımız duyumlara göre Köfteci Yusuf´un Makro AVM´de şube açması ile ilgili üst düzey görüşmelerin yapıldığı hatta görüşmelerde son aşamaya gelindiği önümüzdeki kısa sürede şube açılışı için çalışmaların başlayacağı öğrenildi.

ÖZEL HABER



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı