Komagene Çiğköftede Ramazan Kampanyası

Komagene Çiğköftede Ramazan Kampanyası

YÜKSEK BESİN DEĞERLERİNE SAHİP

Komagene Çiğköftede Ramazan Kampanyası

Ramazan ayında sofralarımız birbirinden leziz lezzetlerle şenleniyor, bereketleniyor.

MÜTHİŞ BİR KAMPANYA

Komagene Etsiz Çiğköfte Kırıkkale Şubesi İşletme Sahibi Sefa Tüfekçioğlu, 11 Ayın sultanı Ramazan´a müthiş bir kampanyayla girdiklerini duyurdu. Çiğ köfte tüketiminin her geçen gün arttığı ülkemizde çiğköfte severlerden aldıkları talepler doğrultusunda her ayın 15´i yapmış oldukları fazladan yüzde 50 bedava kampanyasını tüm Ramazan ayına yayarak Ramazan sofralarını şenlendirmek ve çiğköfte severleri ramazan ayında çiğ köfteye doyurmayı hedeflediklerini belirtti.

SOFRALARININ VAZGEÇİLMEZLERİNDEN

Tüfekçioğlu,  şimdiden olumlu geri dönüşler aldıklarını ve güzel bir Ramazan geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Tüfekçioğlu, ?Ankara ve Zafer Caddesi Şubelerinde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Komagene helal çiğ köfte satışı ve hijyenik şartlarda sunduğu hizmetiyle marka ağını ve güvenilirliğini her gün artırarak sofralarının vazgeçilmezlerinden biri oldu? dedi.

YÜKSEK BESİN DEĞERLERİNE SAHİP

Tüfekçioğlu, ?Komagene çiğköftede içeriğinde bulundurduğu ceviz, badem, fındık ve fıstığın yanı sıra 27 çeşit baharat ile de oldukça yüksek besin değerlerine sahip ve aynı zamanda içerisinde bulundurduğu bulgur tokluk hissi vermekte. Bu Ramazan´da fazladan yüzde 50 Bedava çiğköfteyle Ramazan bereketi sofralarınızı süslerken siz de çiğköfteye doymanın hazzını yaşayabilirsiniz? diye konuştu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım