Konya SÜ mezunları geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldiler

Konya SÜ mezunları geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldiler

DOSTLUKLAR YENİLENDİ

Konya SÜ mezunları geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldiler

Konya Selçuk Üniversitesi mezunları geleneksel iftar yemeğinde yine bir araya geldiler. Yemeğe bu yıl da katılım büyük oldu. Mezun öğrenciler eski anılarını tekrar hatırlamanın mutluluğunu yaşadılar.

DOSTLUKLAR YENİLENDİ

Her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeği Makine Kimya Kurumu´na ait havuz başında gerçekleşti. Ramazan ayının manevi ikliminin kendisini hissettirdiği buluşmada kırk yıllık dostlar birbirleri sohbet ettiler. Eski günlerin yâd edilmesi, anıların tazelenmesi geceye damgasını vurdu. Dönemin öğrencileri okul yıllarına ait anılarını paylaşırken, eskimeyen dostlukların kopması temennisi tekrar yinelendi.

YENİ NESLE AKTARIM

Kimi emekli olan, kimisine ise kısa bir süre kalan genç yaşlılar, o günleri tekrar yaşıyormuşçasına mutluluklarının gülümseyerek yeni nesle aktardılar. Düzenlenen etkinliğe Milli Eğitim Bakanlığı eski Genel Müdür Yardımcılarından Nuri Cantürk, Bartın eski Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, Mustafa Ayhan, Şakir Ergençoğlu, Ahmet Örçün, Necati Bayrakçı, Aydın Keleş, Yakup Yeşilırmak, Cihangir Akıncı, Adil Tanrıverdi, Muammer Özaydın, Süleyman Yurtseven, Mehmet Yıldız ve eşleri katıldı. En kısa zamanda tekrar buluşmak dilekleriyle gece sona erdi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı