Korkunç kaza!

Korkunç kaza!

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI; 3 KİŞİ ÖLDÜ, 8 KİŞİ YARALANDI

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI; 3 KİŞİ ÖLDÜ, 8 KİŞİ YARALANDI

Korkunç kaza!

Tüm uyarılara rağmen bu bayramda da yollar kan gölüne döndü. Önceki gün gece Kırıkkale yakınlarında Mahmutlar köyü mevkiinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Alınan bilgiye göre, Sedat Ceylan idaresindeki 45 DU 802  plakalı otomobil ile Yıldıray Göçer´in kullandığı 71 DU 715 plakalı otomobil, Alparslan Türkeş Bulvarı´nda çarpıştı. Kazada sürücüler ile her iki araçta bulunan Mustafa Çalım, Duygu Kılıç, Hatice Telli, Mihriban Taşkın, Ahmet, Zeynep, Tunahan, Nurhan ve Demirhan Ceylan yaralandı.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılan yaralılardan sürücü Göçer ile Çalım ve Kılıç, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların hastanelerdeki tedavileri sürüyor. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. Kazayı haber alıp hastanelere gelen ölen ve yaralananların yakınları gözyaşı döküp, sinir krizleri geçirdi.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama