Koşabiliyorken koş”

 Koşabiliyorken koş”

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Koşabiliyorken Koş projesi kapsamında Kurumlar arası 3. Valilik Voleybol Turnuvası Açılış Törenine katıldı.

PROTOKOL KATILDI

17 Ağustos Kapalı Spor Salonundaki açılış törenine vali Kolat'ın yanı sıra, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,  İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, kurum müdürleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ

Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ilimizdeki spor faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ünlü, turnuvaya 16 takım ve 192 sporcunun katıldığını ve bu turnuvanın bir ay süreceğini belirtti.

NEREDE HAREKET ORADA BEREKET VARDIR

 Vali Ali Kolat ise; Biz her zaman Nerede hareket orada bereket” diyoruz. Ayrıca tesis açısından Kırıkkalemiz iyi konumda. Ama biz daha fazla sporcunun bu tesislerden yararlanmasını istiyoruz. Sadece sporcularımızın değil, küçüğünden yaşlısına kadar, herkesin kendi çapında, hareket edebileceği, spor yapabileceği bir yerin olmasını istiyoruz. Sağlıklı bir toplum için spor ve hareket şart. Bu anlamda valilik olarak, bu tür etkinliklerin olmasını istiyoruz. Üç yıldır da kurumlar arası voleybol turnuvası düzenliyoruz. Sağ olsun kurumlarımız ilgi gösteriyorlar. Bende katıldıkları için kurumlarımıza, sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi

ÇOCUKLARIMIZ SPORA YÖNLENMELİ  

Kolat konuşmasını şöyle sürdürdü Ayrıca çocuklarımızı spora yönlendirmemiz lazım. Burada birçok etkinliğimiz var. Biz çocuklarımıza sahip çıkmazsak başkaları sahip çıkıyor. Çocuklarımız yanlış yollara giriyor, yanlış arkadaşlıklar kuruyor. Dolayısıyla biz çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için bu tür etkinliklere yönlendirmemin iyi olacağını düşünüyorum. Ben sporculara centilmence spor yapmalarını diliyorum. Daha önceki yıllarda da bu tür turnuvalar yaptık. Olumlu tepkiler aldık. Kurumlarımız birbirleriyle tanıştılar, kaynaştılar. Ben bu vesileyle bütün takımlarımıza başarılar diliyorum. Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçenlere de teşekkür ediyorum.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ