Köylerimizde Elektrik Kesik

Köylerimizde Elektrik Kesik

KÖY MUHTARLARI ENERJİSA´DAN DERTLİ

KÖY MUHTARLARI ENERJİSA´DAN DERTLİ

Köylerimizde Elektrik Kesik

ENERJİ-SA İşletme Müdürünün duyarsız davrandığını belirten köy muhtarları, ?Köylerimizde elektrik kesik ama yetkililerden tık yok. İşletme müdürünü hizmet etmeye, milletvekillerimizi de konuyla ilgilenmeye davet ediyoruz. Kırıkkale´nin köyleri sahipsiz mi? diyerek tepkilerini dile getirdiler.

26 MAHALLE, 8 DE KÖY MUHTARI TOPLANDI

Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı başkanlığında dernek binasında bir araya gelen köy muhtarları, köylerin sorunlarını masaya yatırdılar. 26 mahalle, 8 de köy muhtarının katıldığı 2016 yılı ikinci dönem toplantısında köylere ve mahallere yapılan hizmetler görüşüldü. Devam eden hizmetlerin de en kısa zamanda tamamlanacağını belirten köy muhtarları, hizmet ve desteklerinden dolayı Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´a Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya, İlçe Belediye Başkanlarına ve İl Özel İdaresine teşekkür ettiler.

KÖYLERDE İŞLER AKSIYOR

Öte yandan ENERJİSA´dan çok şikâyetçi olduklarını kaydeden muhtarlar, ?Elektrikler sık sık kesiliyor. Bu kesintilerden dolayı süt makinelerle süt sağımı yapılamıyor. Köylerimizde buzdolapları çalışmadığı için yiyeceklerimiz konusunda çok sıkıntı yaşıyoruz. Kesintiler özellikle sabah ve akşamları yoğun oluyor. ENERJİSA İşletme Müdürü çok duyarsız. Müdür Bey´i hizmet etmeye davet ediyoruz. Ayrıca konuda milletvekillerimizin de konuyla ilgilenmelerini istiyoruz? diye konuştular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü