KÜ Spor Bilimleri Fakültesine yeni dekan

KÜ Spor Bilimleri Fakültesine yeni dekan

2005 YILINDA PROF. OLDU

KÜ Spor Bilimleri Fakültesine yeni dekan

Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı´nın kararı ile Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi dekanlığına atandı.

DOĞAN´IN ÖZGEÇMİŞİ

Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan 4 Nisan 1961 yılında Eskişehir´de doğdu. 1982 yılında Ankara 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisi´nden Artistik Cimnastik branşında uzmanlaşarak mezun oldu. 1987 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalında ilk yüksek lisan öğrenimini, 1990 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalında ikinci yüksek lisans öğrenimini, 1991 yılında da Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalında doktora öğrenimini tamamladı.

2005 YILINDA PROF. OLDU

Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan bir süre Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 1985-1990 yılları arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü´nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1990 yılında öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. olarak atandığı Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fatih Eğitim Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünde 2011 yılına kadar çalıştı ve bu süreler içerisinde birçok akademik ve idari sorumluluklar üstlendi. Prof. Dr. Ali Ahmet Doğan 1990 yılında Yrd. Doç. Dr, 1995 yılında Doç. Dr.ve 2005 yılında Prof. Dr. oldu.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti