KÜ´de E-Kayıt dönemi başladı

KÜ´de E-Kayıt dönemi başladı

DETAYLI BİLGİLER WEB SİTESİNDE

KÜ´de E-Kayıt dönemi başladı 

2015-2016 öğretim yılında Üniversitemizi kazanan öğrenciler 28 Temmuz-05 Ağustos tarihleri arasında E-Devlet üzerinden Elektronik Kayıt (E-Kayıt) yapabilecek.

SON TARİH 5 AĞUSTOS

Elektronik Kayıt (E-Kayıt) yaptırmak İsteyen öğrenciler 28 Temmuz ? 05 Ağustos 2015 tarihleri arasında PTT şubelerinden E-Devlet şifresi alarak E- Devlet üzerinden Elektronik kayıt e-hizmetler bölümü altında yer alan ?Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı? başlığı altında açılacak olan ?Üniversite E-Kayıt? seçeneğini tıklayarak kayıtlarını yapabilecekler.

MEZUNİYET BİLGİSİ ALINAMAYAN ÖĞRENCİLER?

2015- YGS ve LYS sonucunda Kırıkkale Üniversitesi´ni tercih eden öğrenciler yerleşme bilgileri ÖSYM verisinden otomatik olarak gelecek ve Asker Alma Dairesinden askerlik durumu bilgisi ve Milli Eğitim Bakanlığından lise mezunu olup olmadığına dair bilgi de aynı ekranda yer alacak. Ancak Milli Eğitim Bakanlığından lise mezuniyet bilgisi alınamayan öğrenciler Elektronik kayıt yapamayacak ve üniversitemize yönlendirilecekler.

DETAYLI BİLGİLER WEB SİTESİNDE

Kırıkkale Üniversitesi´ne E-Kayıt ile kaydını yapacak olan öğrenciler E-kayıt işlemini tamamladıktan sonra kayıt olduklarını gösteren barkotlu çıktıyı almaları yeterli olacak. Üniversiteye Elektronik Kayıt yaptıracak olan öğrenciler www.kku.edu.tr adresinden detaylı bilgilere ulaşabilirler.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu