KÜ?de Tıp Bayramı kutlandı

KÜ?de Tıp Bayramı kutlandı

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Anıl Karabulut, fakültelerinin deneyimli, dinamik, özverili ve vizyon sahibi öğretim üyesi kadrosu ile bir yandan ihmale gelemeyecek kaliteli sağlık hizmeti sunduğunu söyledi.

SAĞLIKTA ÖNEMLİ PROJELER YAPIYORUZ

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı Etkinliği düzenlendi.  Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayşe Anıl Karabulut, fakültelerinin önemli çalışmalar yaparak sağlıkta önemli projeler yaptığını söyledi.  Karubulut konuşmasının devamında, ? Günümüzde elde edilen teknolojik gelişmeler, iletişim kolaylığı daha yoğun bir bilgi paylaşımına olanak verirken bilgiyi bir güç haline getirmiştir. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi, bu bilgi gücüne sahip, deneyimli, dinamik, özverili ve vizyon sahibi öğretim üyesi kadrosu ile bir yandan  ihmale gelemeyecek kaliteli sağlık hizmeti sunarken,  bir yandan da temel görevi ve geleceği olarak gördüğü genç meslektaşlarını yetiştirmektedir.?  

ÇALIŞMA SİSTEMİMİZ GELİŞİYOR

Fakültemizin, aralıksız bilimsel faaliyetleriyle, ulusal ve uluslararası bilgi havuzuna katkısı artarak sürmektedir.Tıp fakültemiz çok yakın bir tarihte içinde bulunduğumuz yeni hastane binasında çalışma olanağına kavuşacaktır. Bu açıdan, yeni hastanemiz hastalarımız ve öğrencilerimizle daha uygun şartlarda bir araya gelme imkanı sağlayacaktır? dedi.  14 Mart Tıp Bayramı etkinliğine Törene; Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adnan Karaismailoğlu, Prof. Dr. Osman Çağlayan, Prof. Dr. Hakan Kocamış, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Kaçmaz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yurdagül Erdem, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları, Araştırma ve Uygulama Hastanesi başhekimi Prof. Dr. Koray Dural, Başhekim Yardımcıları, çok sayıda öğretim üyesi, öğrenciler ve öğrencilerin velileri katıldı.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ