KÜ´den personele gezi jesti

KÜ´den personele gezi jesti

İSTANBUL VE EDİRNE´DE TARİHİ GEZİ

KÜ´den personele gezi jesti

Kırıkkale Üniversitesi, personeli ve aileleri için İstanbul, Edirne ve Çanakkale´nin tarihi ve turistik yerlerini kapsayan bir gezi düzenlendi.

3 GÜN SÜRDÜ

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi çalışanları tarafından düzenlenen geziye aileleri ile birlikte katılan personel 3 gün süre ile hem tarihi güzellikler karşısında büyülendi hem de ülkenin en güzel şehirlerinin turistik mekânlarının keyfini çıkarma imkânı buldu.  Kırıkkale Üniversitesinde ilk defa yapılan bu organizasyonun ilk durağı İstanbul idi. 

İSTANBUL VE EDİRNE´DE TARİHİ GEZİ

İstanbul´da sabah namazlarını Eyüp Sultan Camiinde kılan gezi kafilesi tarihi yarımadada bulunan cami ve müzeleri gezme fırsatı buldu.  Boğazın eşsiz güzelliklerini yaptıkları boğaz turu ile keşfettiler. Ülkemizin incisi İstanbul´dan üzülerek ayrılan kafile Osmanlı Devletinin ikinci başkenti olan Edirne´ye geçerek konakladı. Edirne´de Selimiye Camiini ve şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdikten sonra da son olarak Çanakkale´ye doğru yola çıktı.

REKTÖR YILDIZ´A TEŞEKKÜR ETTİLER

Çanakkale´yi, Çanakkale Boğazını ve Çanakkale Şehitliğini rehberlerin mihmandarlığında gezerken duygu dolu anlar yaşadılar.  Gezinin sonunda ise personel geziyi düzenleyenlere ve Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız´a teşekkür ederek memnuniyetlerini belirtti.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok