Kumar şenlikleri

Kumar şenlikleri

KÜLTÜR VE SANAT STANTLARI YOK

Kumar şenlikleri

Kırıkkale Üniversitesi Bahar Şenlikleri'ne ev sahipliği yapan kampüs alanında para karşılığı, para kazanmak için kurulan oyun platformları halktan ve öğrencilerden büyük tepki topladı.

STANT SAYISI ÇOK DÜŞÜK

2015 Bahar Şenlikleri kapsamında Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu ve stadyum arasında kalan alanda yer alan stantların sayısı geçtiğimiz seneye göre daha az oldu. Kampüs alanına kurulan çingene panayırlarını aratmayan oyun platformları ise halktan tepki topladı. Para karşılığı para kazanmaya yönelik oyunlar, Eğitim kurumunun içinde kumar oynatıyorlar” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

AİLELER TEPKİLİ

5 lira ver, kaleciye 2 gol at, 10 lira kazan”, 5 lira ver, 8 pinpon topu al, bardakların içine sok, para kazan” gibi oyunlar özellikle yaşı büyüklerin ilgisini çekti. Ancak daha çok tepki topladı. Özellikle öğrenci aileleri, Bahar şenliklerinden daha çok, çingene panayırı gibi olmuş. Öğrenciyi kumara sevk ediyorlar. Ceplerindeki 3-5 kuruş parayı da buraya mı versinler” diyerek tepki gösterdiler.

 KÜLTÜR VE SANAT STANTLARI YOK

Şenlik alanında eğlenceye yönelik olarak gondol ve ranger ve crazy disco isimli oyuncaklar yer alırken, kültürel ve sanatsal stantların olmayışı da göze çarptı. Şenlik alanında yiyecek ve içecek fiyatlarının pahalılığı da tepki topladı.



İLHAT
23.05.2015 21:57:19
hassasiyetiniz için Allah razı olsun. elinize saglık.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü