KÜ´nün Robokale gururu

KÜ´nün Robokale gururu

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK...

KÜ´nün Robokale gururu

KÜ Yüksek Mühendislik Teknolojileri Topluluğu Robokale takımları, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünün düzenlediği 5. IZTECH RoboLeague yarışmalarda büyük bir başarıya imza attı.

7 AYRI KATEGORİDE DÜZENLENDİ

8 üniversiteden 15 takımın katıldığı Çoklu Mini Sumo Yarışları Kategorisine üç takımla katılan Üniversitemiz Türkiye çapında birincilik, ikincilik ve üçüncülük derecelerini elde etti. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü´nde 5´incisi gerçekleştirilen ?İztech Roboleague´ adlı robot yarışmasında ?çizgi izleyen, mini sumo, arazi, çoklu mini sumo, çizgi-labirent, tasarla-yap-yarıştır ve serbest? olmak üzere 7 ayrı kategoride yarışmalar düzenlendi.

BAŞARISINI TAÇLANDIRDI

Çoklu Mini Sumo Kategorisinde yapılan beşli finalde Sakarya Üniversitesi Robot ekibini mağlup eden Robokale takımları, birincilik, ikincilik ve üçüncülük alarak Türkiye şampiyonu oldu. Çoklu Mini Sumo Kategorisinde büyük başarı yakalayan Robokale, kategorideki bütün ödülleri alarak başarısını taçlandırdı.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Robokale takımları elde ettikleri başarının sevincini Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız ile paylaştı. Topluluk Başkanı Furkan Doğan: ?5.kez düzenlenen yarışmada daha önceki senelerden tecrübe edinmiştik ve yarışmanın zorlu geçeceğini tahmin ediyorduk. Yoğun çalışma süreci ile bunun üstesinden geldik. Bu süreçte topluluğumuza destek veren üniversite yönetimine ve bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim? dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Topluluk danışmanı Yrd. Doç. Dr. Halil Murat Ünver, ?Takımımıza koşulsuz destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Yıldız olmak üzere tüm idarecilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizin elde ettiği bu erişilmesi zor başarıyı kendilerine ithaf ediyoruz? dedi.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu