Kur´an öğrenin, spora yönelin

Kur´an öğrenin, spora yönelin

KUR´AN HEDİYE ETTİLER

Kur´an öğrenin, spora yönelin

Kırıkkale Gençlik Merkezi ve Hayrat Vakfı iş birliği ile yaz tatilinde gençlere Kur´an-ı Kerim ve Osmanlıca kursu düzenleniyor.

BİR ADIM DAHA YAKIN KİMSE DEMEKTİR

Yaz tatili boyunca düzenlenecek olan Kur´an-ı Kerim ve Osmanlıca kursları haftada 5 gün Hanımeller Orta Okulunda 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşiyor. Hadisi Şerif´te buyrulduğu üzere en hayırlı insan tarifinin, Kur´an-ı Kerim öğrenen ve öğreten olduğunu hatırlatan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, ?Bu hayırlı insan olma fırsatını değerlendirmek için kollarımızı sıvadık. En hayırlı demek; Allah Teâlâ´nın ve Sevgili Habibi´nin rızasına ve sevgisine, diğerlerine göre bir adım daha yakın kimse demektir.? 

SEMİNERLER DÜZENLENİYOR

?Kur´an-ı Kerim ve Osmanlıca kursu ile birlikte gençlerimize Mübarek Ramazan Ayı faaliyetlerimizden Kur´an-ı Kerim meali, Peygamber Efendimiz (SAV)´in hayatı ve hadis okuma gibi etkinliklerde düzenledik. Bu Kurslarımızda zamanla gençlerimize İlmihal dersleri, Anne-baba hakkı, Gıybet, Yardımlaşma, İyilik ve Kardeşlik Bilinci üzerine de bir takım seminerler düzenleniyor? diye konuştu.

SPOR MALZEMELERİ VERİLİYOR

Ünlü yaptığı açıklamada; Kur´an kurslarına katılan gençlerin spor yapmaları için masa tenisi, voleybol, basketbol, futbol topu gibi malzemelerin yanı sıra Gençlik Merkezi tarafından Kur´an-ı Kerim verileceğini, gençlerin Kur´an´ı öğrenmeleri ve aynı zamanda spora yöneltilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti. Ünlü, gençlerin hem dinin gereği Kur´an´ı öğrenmelerini hem de kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için spora yönelmesi gerektiğini belirtti.

KUR´AN HEDİYE ETTİLER

2 hafta içerisinde Kur´an´a geçen gençlere Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Kırıkkale Gençlik Merkezi Müdürü Haluk Karahan tarafından Kur´an hediye edildi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti