Kurtuluş hizmete doyacak

Kurtuluş hizmete doyacak

Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Arap Baran, mahalleli ve muhtarlık arasında iletişimi sağlayacak önemli bir proje hazırladı. Baran, Alo Muhtar hattı ile mahallelimiz bize 7 gün 24 saat ulaşacak” dedi.

MUHTARI HER DAKİKA ARAYABİLECEKSİNİZ
Projeleri ve göreve geldiği takdirde yapacağı hizmetler hakkında bilgiler veren Baran şunları söyledi; “ALO MUHTAR hattı kurarak, bu uğurda önce mahalle sakinlerimizin önerileri ve yardımları bizim en büyük dayanağımız olacaktır. Mahalle sakinlerimden mühür parası adı altında hiçbir ücret talep edilmeyecektir. Mahallemdeki yapılacak belediye hizmetlerinin, belediyemiz programına alınmasını sağlayarak gerekli takibi yapılacaktır. Mahallemdeki maddi yardıma ihtiyaç duyan ailelerin sosyal, ekonomik v kültürel sorunları ile yakından ilgilenilecektir. Çocukların ve gençlerin eğlenebileceği park alanların yeniden yapılması sağlanacaktır. Mahalledeki asayişle ilgi olarak huzur sükunu sağlamak için emniyet ile işbirliği içerisinde olunacaktır”


DOĞMA BÜYÜME KURTULUŞLU
Doğduğu günden itibaren Kurtuluş Mahallesi’nde ikamet ettiğini hatırlatan Baran, “1960 yılında Çullu Köyü doğumluyum. İlk ve ortaokulu Rasattepe Okulu’nda okuduktan sonra Ticaret Lisesi’nden mezun oldum. 1960 yılından bugüne kadar Kurtuluş Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. İyi derecede bilgisayar bilmekteyim. Bizim amacımız ülkesini, bayrağını, halkını seven çağdaş görünümlü mahallesinin ve halkının sorunlarına hakim olan, yasal çerçevede çözüm üreten çağdaş bir Kurtuluş Mahallesi’ne kavuşmaktır” dedi.



İLHAT
28.02.2014 00:36:14
rasattepe ortaokulu nezaman açıldı da ortaokulu orda okudunuz? o yaşlarda kırıkkalede torutopu 3 tane ortaokul vardı.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ