Kurumları gezdiler

Kurumları gezdiler

AK PARTİ`NİN KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kurumları gezdiler

Ak Parti Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında bazı kurumları ziyaret ederek sıkıntılarını dinlediler.

FİZİK TEDAVİNİN PERSONEL SIKINTISI GİDERİLECEK

İlk ziyaretlerini Kırıkkale Üniversitesi'ne yapan Ak Parti Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız'ı makamında ziyaret ettiler. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldız, Yeni yapılan Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin yardımcı personel bulunamadığı için tam anlamıyla faaliyete geçmediğini ve açılamadığını söyledi. Ak Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, Devlet Personel Daire Başkanlığını arayarak sorunun giderilmesini sağladılar. Yakın zamanda eksik personelin tamamlanmasıyla Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılacağının müjdesini verdiler. Milletvekili Adayları Köksal, Can, Öztürk ve İl Başkanı Akçay, Üniversite personeli ve Tıp Fakültesi hastanesi personeli ile hastaları ziyaret ettiler.

YEŞİL VADİ PROJESİ İÇİN BÜYÜK ADIM

Kırıkkale Üniversitesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi sonrası Devlet Su İşleri (DSİ) Kırıkkale Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Milletvekili Adayları DSİ Şube Müdürü Osman Çiçekdağ ile görüşerek barajlar ve göletler hakkında bilgi aldılar. Çiçekdağ, yıllardır konuşulan fakat bir türlü faaliyete geçmeyen Yeşil Vadi Projesinin faaliyete geçmesi için Kızılırmak'ın tahkimat ve ıslah çalışmalarına Kasım Aralık ayı gibi başlanacağının müjdesini verdi.

KIRIKKALE SULU TARIMIN MERKEZİ OLACAK

Kırıkkale'de sulu tarımın yapılması için çaba sarf eden Milletvekili Ramazan Can ise ‘Kırıkkale il olduğunda 2 ilin DSİ şube müdürlüğü yoktu. Bunlardan birisi Kırıkkale idi. Ak Parti iktidarı ile Kırıkkale şube müdürlüğü açıldı. Kırıkkale'de sulu tarım yapılması için Ceritmüminli ve Sulakyurt sulama barajlarının yanı sıra Akçakavak, Mahmutlarşarklısı, Cinali, Hasandede ve Büyükceceli göletleri yapıldı. Ulaş Köyü, Konur Hacıobası Büyük Yağlı ve Kavak Köylerindeki göletler de şuan proje aşamasında bu göletlerde faaliyete geçince Kırıkkale'de sulu tarım yapılacak ve Kırıkkale sulu tarımın merkezi olacak' dedi.

ZAFER CADDESİ ESNAFLARINI GEZDİLER

Ak Parti Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk, DSİ'den sonra Yüksek İhtisas Hastanesi personelini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Vekil adayları son olarak Zafer Caddesi esnaflarını ziyaret ettiler. Esnaflardan ve vatandaşlardan oldukça yoğun ilgi gören Milletvekili adayları esnaflara hayırlı kazançlar kazanmaları temennisinde bulundular.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız