Kutlu yürüyüşe devam

Kutlu yürüyüşe devam

KONGREMİZ ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK

Kutlu yürüyüşe devam

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, hafta sonunda gerçekleştirilecek olan 2´nci Olağanüstü Kongre öncesi basın toplantısı düzenledi. Türkiye geneli bütün il teşkilatları ile eş zamanlı olarak düzenlenen basın toplantısında Akçay, bütün Kırıkkale halkını Ankara Arenada gerçekleştirilecek kongreye davet etti.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı ?Kutlu Yürüyüşe Devam´ parolasıyla basın toplantısı düzenledi. 22 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan 2´nci Olağanüstü Kongre ile ilgili olarak düzenlenen basın toplantısına ilçe ve belde belediye başkanları, ilkçe başkanları ve çok sayıda parti mensubu katıldı. Basın toplantısının genel merkezin talimatıyla bütün il teşkilatlarında aynı anda düzenlendiğini dile getiren Akçay, kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hafta sonunda Ankara Arena´da gerçekleştirilecek olan kongreye Cumhuriyet Meydanı´ndan otobüslerin kalkacağını ve bütün Kırıkkale halkının kongreye davetli olduğunu dile getiren Akçay, ?Bizler teşkilat olarak kongrede olacağız. Kırıkkaleli halkını da bu kutlu yürüyüşe davet ediyoruz.? dedi.

KIYMETLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTI

AK Parti´nin 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda İkinci Olağanüstü Büyük Kongresini yapacağını belirten Akçay, ?Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, AK Parti´nin Genel Başkanlığını yürüttüğü bu süreç içerisinde AK Parti´nin daha ileriyi gitmesi, AK Parti´nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli ve kıymetli çalışmalara imza atmıştır. Bu süreçte çokta başarılı çalışmalara imza atmıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan´dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni Genel Başkanımıza devredecektir.? şeklinde konuştu.

ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK

AK Parti kongrelerinin her zaman bir demokrasi şöleni havasında geçtiğini ifade eden Akçay açıklamasının devamında ?Bu bayrak yarışının içerisinde Sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiş, önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonrada yeni kongrede seçilecek yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımızda aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir.        AK Parti´nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemli makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. Bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremizin yine demokrasi şöleni havasında geçmesi için ?Ankara Arena´da´ olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti Camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan Genel Başkanımızla birlikte bu ?Kutlu Yürüyüşe Devam? edeceğiz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız