KYK'lılar potada yarışıyor

KYK

GENÇLER SPORLA ZİNDE KALACAK

KYK'lılar potada yarışıyor

Kredi Yurtları Kurumu 30. Bölgesel Erkekler Basketbol Turnuvasının açılış töreni dün 17 Ağustos Spor Salonu'nda yapıldı.

AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

27 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde 15 takımın katılımıyla Kırıkkale'nin ev sahipliğini yapacağı turnuvanın açılış törenine Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Bahşılı Belediyesi Başkanı İbrahim Uyar, KYK Bölge Müdürü Sevban Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ile çok sayıda davetli katıldı.

TURNUVANIN AMAÇLARINI AÇIKLADI

KYK Bölge Müdürü Sevban Yıldırım törende yaptığı konuşmada turnuvanın amaçları hakkında bilgiler verdi. Yıldırım, Kredi Yurtları Kurumu 30. Bölgesel Erkekler Basketbol Turnuvasında, "Yurtlarda barınan gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelişimlerine katkıda bulunmak, onları her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, aralarındaki birlik beraberlik duygularını pekiştirmek, dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, yurtlarımızda eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenlenmektedir. Bu faaliyetler, yurdun fiziki yapısı da dikkate alınarak öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda belirlenmek amacıyla gerçekleştiriliyor” dedi.

DOSTLUK VE KARDEŞLİK HAVASINDA GEÇSİN

Basketbol sporunun tarihçesi hakkında kısa bir bilgi veren Yıldırım, gerçekleştirilecek olan müsabakaların dostluk ve kardeşlik havasında geçmesini temenni etti. Müsabakalara katılan takımlara başarılar diledi. Vali Yardımcısı Rıfat Ata ise yaptığı konuşmada, Ulu Önder Atatürk`ün ‘Sağlam Kafa Sağlam Vücutta Bulunur, Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Ahlaklı Olanını Severim' sözlerini hatırlattı. Ata, müsabakalara katılan takımlara ve sporculara başarılar diledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ