Lal Saran´da yeni dönem

Lal Saran´da yeni dönem

ESKİ DÖNEM TARİH OLDU, YENİ DÖNEME MERHABA

Lal Saran´da yeni dönem

Kırıkkale´nin en güzel okul öncesi eğitim kurumları arasında bulunan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Lal Saran Anaokulu, yenilenen idare ve öğretmen kadrosu ile gümbür gümbür geliyor. 2016-2017 eğitim öğretim döneminde alışılmış eğitimin dışında hizmet vermeye başlayacak olan Lal Saran Anaokulu, Kırıkkale´de bir ilki gerçekleştirerek devlet kurumunda 36 aylık bebeklere aylık 120 TL ile bakım hizmeti verecek.

ESKİ DÖNEM TARİH OLDU, YENİ DÖNEME MERHABA

Kırıkkale´nin tanınmış ve sevilen işadamı, hemşerimiz Sadettin Saran tarafından yaptırılan Lal Saran Anaokulu, yenilenen idari ve eğitimci kadrosu ile göz dolduruyor. Önceki dönemin izlerini tamamen silen yeni yönetim, okul ve çevresinde de tamamen yeniden düzenlemeler yaptı. Okulun bahçesinde Kırıkkale Belediyesi tarafından kilit parke taşı yenileme çalışmalarının yanı sıra okul içerisinde boya, badana ve tadilat çalışmaları ise son hız devam ediyor. Okula yeni ataması gerçekleştirilen Okul Müdürü Nevin Ulamış, sundukları kalite ile okulun isminden söz ettireceklerini vurguladı.

KREŞ ZORUNLULUĞU BİTİYOR

Okul ve kendisi hakkında bilgiler veren Müdür Ulamış ?Okulumuz 100 öğrenci kapasitelidir. 4 Derslikten oluşmaktadır. Geniş ve güzel bir bahçesi olan okulumuzda, bir mutfak, bir yemekhane mevcuttur. Yemekler okulumuzun mutfağında pişirilerek çocuklarımıza servis edilmektedir. Okulumuzda servis hizmeti mevcuttur. Devlet okulu olan Lal Saran Anaokulu birbirinden güzel sosyal etkinlikleriyle ve güçlü kadrosuyla 2016 -2017 eğitim - öğretim yılı kayıtlarını başlatmıştır. Biz; Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında okulöncesinin ilke ve amaçlarını doğrultusunda, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak, öz güveni tam,  düşünen, bağımsız kararlar verebilen, geleceğe güvenle bakabilen, yaratıcı ve özgür bireyler yetiştirebilmek için varız.

10 TL´LİK EKONOMİK SINIF

Vizyonlarının İyi Eğitimle, İyi Bir Geleceğe Işık Tutan, Yaratıcı, Kendine Güvenen Çocuklar yetiştiren kendi alanımızdaki en başarılı okul olmak olduğuna dikkat çeken Ulamış ?Lal Saran Anaokulunda 2016-2017 eğitim-öğretim yılında yemekli ve kahvaltılı gurupların yanı sıra ekonomik sınıf açarak velilerin sosyoekonomik durumunu zorlamayan aylık 10 TL olan bir sınıf da açarak hizmet edecek. Ayrıca 3 yaş çocukları için sınıf açarak, küçük yaş çocuklarını özel kreşlere göndermek zorunda olan velilere bir alternatif sunmaktadır. Öğle yemekli guruplar aylık 120 TL, Sabah kahvaltılı gruplar için de 60 TL olarak belirlendi. Okulda servis hizmeti de mevcuttur? dedi.

NEVİN ULAMIŞ KİMDİR?

1974 yılında Ankara´da doğdu. İlk, orta, liseyi Ankara´da bitirdi. Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Anaokulu Öğretmenliği bölümünden 1997 yılında mezun oldu. Sırasıyla Kars merkez Namık Kemal İlköğretim Okulu, Kırşehir Akpınar Merkez İlköğretim Okulu, Kırıkkale Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu, Kırıkkale Merkez Namık Kemal İlköğretim Okulu, Kırıkkale Minik Kalpler Anaokulu´nda anaokulu öğretmenliği yaptı. 2009´dan bu yana sırasıyla Lal Saran Anaokulunda müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği, Minik Kalpler Anaokulunda müdür yardımcılığı yaptı. 6 Şubat 2012´de Kızılırmak Anaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. Burada 4 yıl görev yaptıktan sonra 01/07/2016 tarihinde okulumuza müdür olarak görevine başladı. Kırıkkale Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalında Eğitim Yönetimi Ve Denetimi alanında tezsiz yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti