Maganda kurşunu bir kadını yaraladı

Maganda kurşunu bir kadını yaraladı

MAGANDALARI İHBAR EDİN

Maganda kurşunu bir kadını yaraladı

Merkez Etiler Mahallesi´nde maganda kurşunu evinin balkonunda oturan bir kadını bacağından yaraladı. 

150 ADET DÜĞÜN MERASİMİ YAPILDI

Olay Etiler Mahallesi 1132. sokakta yaşandı. Bir düğünden havaya ateş eden maganda evinin balkonunda oturan T.T. isimli kadını bacağından yaraladı. Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada geçtiğimiz hafta sonu toplam 150 adet düğün merasimi yapıldığını ve düğünlerin daha güvenli bir ortamda yapılması ve vatandaşların güvenliği için, ?Sevinciniz Hüzne Dönüşmesin´ projesi kapsamında düğün bölgelerine personel görevlendirilmesi yapıldığını söyledi.  

TÜM TEDBİR VE UYARILARA RAĞMEN?

Düğün sahiplerinin ve düğün merasiminde bulunan vatandaşların yapılan eğlencelerde silahla ateş etmemeleri konularında bilgilendirildiğini sözlerine ekleyen Onar, ?Düğünlerde silahla havaya ateş edilmesinden dolayı, serseri kurşunla Etiler Mahallesi 1132 sokak üzerinde evinin balkonunda oturan T.T. isimli bayan vatandaşımız sağ bacağından yaralanmıştır. Düzenlenen düğün yerlerinde, vatandaşlarımız tarafından silahla havaya ateş edilmesi olaylarından 3 adet 9 mm çaplı silah, 1 adet 7,65 mm çaplı silah, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 3 adet kurusıkı tabancaya el konulmuştur. 13 şahıs hakkında TCK´nın 170. Maddesi c bendindeki, ?Silahla ateş eden veya patlayıcı madde kullanan kişi altı aydan, üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır´ hükmü gereğince, genel güvenliği kasten tehlikeye düşürmelerinden dolayı haklarında adli işlem yapılmıştır? dedi. 

İHBAR EDİN

Onar şöyle devam etti: ?Düzenlenen düğünlerde ve başka eğlencelerde, silahla ateş edilmesine müsaade edilmesi, silahla ateş etmekte ısrarcı olan şahıslar olması halinde vatandaşlarımızın kolluk kuvvetlerine ve 155 Polis İmdat Hattı´na ihbarda bulunulması vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması için biz görevlilere yardımcı olacaktır. Bilinmelidir ki havaya ateş edilen her fişek çekirdeği mutlak olarak yere düşecektir. Serseri olarak yere düşen mermi çekirdeğinin de cana ve mala zarar vereceğinin unutulmaması gerekir.?



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama