Makamlar bize emanettir

Makamlar bize emanettir

TSO BAŞKANI GÖK: ?YENİ HİZMET BİNASI İLE ODAMIZA KİMLİK VE VİZYON KAZANDIRDIK?

TSO BAŞKANI GÖK: ?YENİ HİZMET BİNASI İLE ODAMIZA KİMLİK VE VİZYON KAZANDIRDIK?

Makamlar bize emanettir

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)´nın geleneksel iftar buluşmasına iş dünyasından yüzlerce kişi katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök, üyeleri selamladığı konuşmasında, ?Dinimizin esaslarından bir tanesi de emanete sahip çıkmak, hıyanet etmemektir. Bugün bulunduğumuz makamlar bizlere emanettir. Bu emanetin hakkını vermek de bizim asil görevimizdir? dedi.

İLK KEZ BİR ARAYA GELDİLER 

Gök Düğün Salonu´nda düzenlenen iftar buluşmasına Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Seyit Ahmet Göçer,  il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi partiler temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve davetliler katıldı. İftar iş dünyası ile il idarecilerini buluşturmasının yanı sıra AK Partili Milletvekilleri Köksal ve Can ile MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer´in de ilk defa bir araya gelmesine vesile oldu.

KALPLERİMİZDE HUZUR HÂKİM OLSUN

Yemeğin ardından konuşma yapan TSO Başkanı Ekrem Gök, Ramazan ayının birleştiriciliğinden bahsederek, ?Bildiğiniz üzere manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içinden geçiyoruz. Mübarek Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin ikliminden millet olarak feyizlenmek ve oluk oluk akan nimet pınarlarından kana içmek için ibadetlerimizi yapıyoruz. İnşallah Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eder ve üzerimizden ihsanını ve mağfiretini ve himmetini esirgemez. İftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle, kalplerimizde huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hâkim olur? diye konuştu.

EMANETİN HAKKINI VERMEK ASLİ GÖREVİMİZDİR

Gök şöyle devam etti: ?Dinimizin esaslarından bir tanesi de emanete sahip çıkmak, hıyanet etmemektir. Bugün bulunduğumuz makamlar bizlere emanettir. Bu emanetin hakkını vermek de bizim asil görevimizdir. Malumunuz kısa bir süre önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu´nun katılımıyla yeni oda binamızın açılışını gerçekleştirdik. Yarım asırlık odamıza yakışır bir hizmet binasını göreve gelirken söz verdiğimiz zaman diliminde hizmete açmanın onur ve gururunu yaşıyoruz.?

2 BİN 100 ÜYEMİZİN HELAL PARASIYLAYAPTIK

Yeni hizmet binasının Kırıkkale´ye ve odaya yakışır bir donanımda olduğunu yineleyen Gök, ?Biz aslında binadan ziyade odamıza bir kimlik, bir vizyon kazandırdığımız inancındayız. Bunu odaya mensup 2 bin 100 üyemizin yani sizlerin helal paraları ile yaptık. Bunu hep birlikte başardık. Bundan sonra da sizlerin desteği ile inşallah söz verdiğimiz hizmetlerimizin hepsini bir bir yerine getireceğiz. Bu mübarek akşamda sizlerle birlikte olmaktan ve aynı iftar sofrasında bulunmaktan duyduğum bahtiyarlığı bir kez daha ifade etmek istiyorum? şeklinde konuştu.

SIKINTILARINIZI YAKINDAN BİLİYORUM

Ardından kürsüye gelen MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ise, ?TSO Başkanı Gök´e ve yönetim kurulu üyelerine bizleri bir araya getirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Ben de 2002 yılından bu tarafa TSO üyesiyim ve bununla gurur duyuyorum. İş dünyasında ne tür sıkıntılar yaşadığınızı yakından bilmekteyim. İnşallah Kırıkkale´mizin bundan sonraki süreçte kalkınmada, yatırımda en iyi yerlerde olması için elimizden geleni yapacağız. Siz değerli hemşerilerimizle devamlı istişarelerde bulunarak, Kırıkkale´ye yatırım ve Kırıkkale evladının istihdamı için elimizi taşın altına koymaya hazırız? diye konuştu.  

RAMAZAN HUZUR GETİRSİN

AK Parti Milletvekili Ramazan Can Ramazan ayının tüm renklerinin özgürce yaşandığı bir dünyada, tüm Müslüman devletlerinin huzurlu olmasını istediklerini ifade ederek, ?Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde geçiriyoruz. İnşallah Ramazan Bayramı´nı da birlikte idrak ederiz diyorum. Bizleri bir araya getiren Ekrem Gök ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum? dedi.

EN ÖNEMLİ GÜÇ TSO´DUR

AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise, ?Öncelikle burada herkesi bir araya getirdiği için değerli başkanımız Ekrem Gök kardeşimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayı insanların bir araya gelmesi ve insanların birbirlerini hatırlamasına vesile oluyor. TSO Kırıkkale´de çok güzel şeylere imza atan ve hedefleri olan bir kuruluş. Bir ilin en önemli gücü TSO´dur. Bizler TSO´nun bütün çalışmalarda ve hizmetlerde öncülük yapacağına inanıyorum? şeklinde konuştu.

TEK TEK İLGİLENDİLER

Yapılan konuşmaların ardından İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından dua edildi. Yemek tasavvuf musikisi dinletisi eşliğinde devam etti. Yemeğe kimi üyeler aileleri ile birlikte katıldı. TSO Başkanı Ekrem Gök ve Meclis Başkanı Bekir Şahin yemeğe katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek, katılımları için teşekkür etti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü