Makamlar kişiye baki değildir

Makamlar kişiye baki değildir

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBE MÜDÜRÜ ADEM SAY İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBE MÜDÜRÜ ADEM SAY İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Makamlar kişiye baki değildir

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü Personel ve Din Öğretimi Şube Müdürü Adem Say´ın, İstanbul´a tayini çıkması dolayısıyla kendisine yemekli veda programı düzenlendi.

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPILDI

Bir lokantada düzenlenen programda konuşan Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, tayini çıkan Say ile birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

MAKAMLAR KİŞİLERE BAKİ DEĞİL

Hizmet edilen makamların kişilere emanet bir görev olduğunu ifade eden Çetin, "Bu dünya, bu beden, bu can bize emanet. Yürüttüğümüz görevler de bize emanet. Bunların hiç birinin sahibi değiliz. Bunların hepsinin sahibi, maliki ve hâkimi yüce Rabbimizdir. Biz sadece emanetçiyiz. Arkadaşımız 4,5 yıl yürüttüğü emaneti bu hafta itibariyle bırakmış oldu. Kendisi ile beraber çalıştığımız, birbirimize çok güvendiğimiz birkaç arkadaşımızdan birisiydi. Daima hakkın yanında olduğu için kendisinden Allah razı olsun. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

GÜÇLÜNÜN DEĞİL HAKLININ YANINDA

Adem Say da güçlünün yanında değil, haklının yanında olmayı seven birisi olduğunu belirterek, "Çalışma prensibi olarak hak ve adaleti ön planda tuttuk. Taş üstüne taş koymayı hedefledik. Çok şükür bir şeyler yaptık. Tüm arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini arzu ediyorum" diye konuştu.

HABER: Arzu Kayır



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü