Mandrelle olmak için yarıştılar

Mandrelle olmak için yarıştılar

CAM BONCUK YAPIMI KURSU İÇİN ÖĞRENCİ SEÇİMİ YAPILDI

Mandrelle olmak için yarıştılar

Kırıkkale İŞKUR ve Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenecek Cam Boncuk Yapımcısı (Mandrelle) mesleki eğitim kursu seçmesi yapıldı.

33 KİŞİ ARASINDAN 20 KİŞİ SEÇİLDİ

Kadınlara ve işsizlere iş imkânı sağlamak ve kendi işlerini kurmak amacıyla İŞKUR ile Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan sözleşme gereği açılan Cam Boncuk Yapımcısı (Mandrelle) kursu için 33 kişi seçmelere katıldı. Yapılan mülakatlar sonucu 20 kişi kursa katılmaya hak kazandı. Kursa katılacak kişiler 4 Mayıs'ta eğitim görmeye başlayacaklar.

SERTİFİKA VERİLECEK

İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerince işbirliği kapsamında açılan kurs sonunda kursiyerlere sertifika verileceğini, ayrıca kursa devam ettikleri her gün için 20 TL cep harçlığı vereceklerini söyledi.  Ulu, Ayrıca müstehaklık durumlarına göre genel sağlık sigortası primleri ile iş kazası ve meslek hastalığı sigortası primleri Kurumumuzca karşılanacaktır. Düzenlediğimiz kurslar ile kadınlarımızın çalışma hayatına katılmalarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz” dedi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti