Mazılıgüney ve Özdağ Ailelerinin Mutlu Günü

Mazılıgüney ve Özdağ Ailelerinin Mutlu Günü

DOSTLARI İLKER BAŞKAN´I YALNIZ BIRAKMADI

Mazılıgüney ve Özdağ Ailelerinin Mutlu Günü

Türk Enerji-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi İlkerm Mazılıgüney ve Hacer Mazılıgüney çiftinin biricik kızları Şehnaz ile Emine-Ramazan Özdağ çiftinin biricik oğulları Semih, Yeşilöz Düğün Salonunda gerçekleştirilen görkemli düğünle dünya evine girdiler.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Önceki akşam Yeşilöz Düğün Salonunda coşku içerisinde gerçekleştirilen düğüne MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, 25. Dönem MHP Milletvekili S. Ahmet Göçer, Eski Belediye Başkanlarından Hayati Karayol ve Mustafa Pekdoğan, MHP Milletvekili Adaylarından Merih Karayol ve Abdullah Pekgöz; Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin; Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale İl Temsilciliği ve Kamu-Sen´e bağlı tüm sendikaların başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Enerji-Sen Genel Başkanı ve Başkan Yardımcıları, Ankara 1-2 ve 3 No´lu Şube Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şube Başkan Yardımcısı ve Kırşehir İl Temsilcisi?

MUTLULUKLAR DİLERİZ

Enerji-Bir-Sen Kırıkkale İl Temsilcisi Mikail Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çelik Fabrikası Müdür Yardımcıları Sermet Takazoğlu ve Nazmi Şenkal ve diğer fabrika müdür yardımcıları, Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi İrfan Arısan, TÜKÇEV Kırıkkale Şube Başkanı İlhan Şahin, SAYDES Kırıkkale İl Temsilcisi Mustafa Çakır, Vatan İçin Can Verenler Derneği Genel Başkanı Mümtaz Torunlu´nun yanı sıra çeşitli STK´ların temsilcileri, ailelerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı düğünde gönüllerince eğlenen genç çifti konukları ve arkadaşları yalnız bırakmadı. Pusula Gazetesi olarak bizler de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım