Mehmet´imiz vatan için şehit oldu

Mehmet´imiz vatan için şehit oldu

İSMAİL BİLDİK ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

İSMAİL BİLDİK ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Mehmet´imiz vatan için şehit oldu

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Tunceli merkez Çiçekli köyü kırsalında şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz´ın ailesini yalnız bırakmıyor.

AİLE TAZİYELERİ KABUL EDİYOR

Geçtiğimiz Cumartesi günü Tunceli merkez Çiçekli köyü kırsalında teröristlere yönelik operasyonda Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Yılmaz şehit düşmüştü. Şehidimiz Mehmet Yılmaz toprağa verilirken, evlerinin önüne kurulan çadırda yakınları taziyeleri kabul etmeye devam ediyor.

ACILARINI PAYLAŞIYOR

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik de, şehit ailelerini bir an olsun yalnız bırakmıyor. Hain saldırının yaşandığı günden itibaren taziye çadırını ziyaret eden Başkan İsmail Bildik, hatır sormayı, onlara moral vermeyi ihmal etmiyor. Başkan Bildik, önceki akşam da çadırdaydı, şehitlerimiz için Kur´an-ı Kerim okudu.

ŞEREFSİZLERDEN HAİN SALDIRI

Okunan Kur´an-ı Kerim´in ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Bildik, terör örgütü mensuplarının hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağını söyleyerek, "Şehit bizim için şereftir ve maalesef şehidimiz şerefsizlerin hain saldırısı sonunda şehit oldu ve bugün hep beraber şehidimiz yanındayız.?

MEHMET VATAN İÇİN ŞEHİT OLDU

?Acımız büyük, acımız tarifsiz ama maalesef ki yaratandan gelen kader diyoruz ve Mehmet vatan için şehit oldu. Unutmasınlar ki analar bu topraklarda vatan evladı doğurmaktan geri kalmayacaktır ve vatan için bu insanlar seve seve canını verecektir" şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü