Memur müdürünü hastanelik etti

Memur müdürünü hastanelik etti

Sulakyurt ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışırken tayini çıkan memur İlçe Milli Eğitim Müdürünü yol harcırahını imzalamadığı gerekçesi ile hastanelik etti. Müdür 5 gün iş göremez raporu aldı

MÜDÜR İLE MEMUR KAVGA ETTİ

Sulakyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde iddiaya göre tayini başka bir yere çıkan memur ile müdür arasında imza tartışması çıktı. Tartışmanın büyüyerek yumruklu kavgaya dönüşmesi sonucu memur H.T müdürü döverek hastanelik etti. Gürültü üzerine müdürün odasına giren diğer görevlilerin araya girmesiyle kavga yatıştırıldı. Durum mahkemeye intikal ederken müdür memurdan memur da müdürden şikâyetçi oldu. Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram 5 günlük çalışamaz raporu aldı.  

KAVGANIN NEDENİ İMZA

Kavga konusunda ileriye sürülen iddialara göre tayini başka bir yire çıkan memur H.T İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bayram´ın odasına giderek yol harcırahının imzalamasını istedi. Müdürün ?Bekle? şeklindeki cevabı karşısında memur H.T. harcırahın kendisine tanınan bir hak olduğunu belirtmesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle her iki taraf da birbirini darp ederek hastanelik oldu. Makam odasında yaşanan bu olay savcılığa taşındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ