Memurlardan motivasyon gezisi

Memurlardan motivasyon gezisi

MEMURLARDAN KÜLTÜR GEZİLERİ

Memurlardan motivasyon gezisi

Memur Der,  Ufuk Enerji Sen Kırıkkale Ufuk Sağlık Sen üyelerinin katılımı Çorum ve Amasya gezisi düzenlendi. Memur-Der'in 3'üncü kez ve diğer sendikaların 1'inci kez Çorum ve Amasya gezileri çok faydalı geçti. Katılımın beklenenin de üzerinde olduğu gezide, yeni katılan üyeler moral gezisi depoladı.

TARİH KOKUYOR

 Çorum ve Amasya memur dernek ve sendika başkanlarına teşekkür eden Memur Der Başkanı Ayhan Sidar,  Çorum gezisiyle tarihe doyduklarını belirterek, Tarihteki en eski uygarlıklardan olan Hititler, Çorum'un simgesi haline gelmiş olan Hattuşaş Antik Kenti UNESCO Dünya Miras Listesi`nde yer alıyor. Hitit uygarlığının başkenti olan bu yerleşim aynı zamanda tarihteki ilk yazılı anlaşmanın da yapıldığı yer. Bu muhteşem güzellikteki antik kenti gezmeden Çorum`da ayrılmayın. Hattuşaş Antik Kenti Alacahöyük Tarihi Milli Parkı sınırları içinde bulunuyor.”dedi.

ŞEHZADELER ŞEHRİ

Amasya'yı herkesin görmesini tavsiye eden Sidar, Yeşilırmak vadisi Harşena Dağı eteklerine kurulan Amasya, 7 bin yılın üzerindeki eski tarihi boyunca bilim adamları, sanatkârlar, şairler yetiştirmiş, şehzadelerin eğitim gördüğü bir şehir olmuştur. Anadolu`nun en güzel şehirlerinden biri olan Amasya ülkemizin mutlaka görülmesi gereken yerlerinden. Gezginlerin seyahat listelerinde her zaman yer alan Amasya`da gezip görülecek pek çok tarihi ve doğal güzellik var.”diye konuştu.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok