Merkez İlçe Temayül Yoklamasında Gerginlik

Merkez İlçe Temayül Yoklamasında Gerginlik

İLÇE YÖNETİMİ OYLAMAYA KATILMADI

Merkez İlçe Temayül Yoklamasında Gerginlik

AK Parti Merkez ilçe başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. Teşkilat başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile üst düzey yöneticilerin oy kullandığı yoklama sırasında gerginlik yaşandı. Bazı partililer görevden alınmalara itiraz etti. İl ve merkez ilçenin görevden alınmasının haksızlık olduğunu ileri sürdü.

İLÇE YÖNETİMİ OYLAMAYA KATILMADI

AK Parti´de kongre süreci devam ederken hafta sonunda sürpriz bir gelişme daha oldu. Merkez ilçe Başkanı ile birlikte, Balışeyh ve Bahşili ilçe Başkanları görevden alındı. Merkez ilçe Başkanı apar topar kongrede aday olmayacağı yönünde açıklama yaparken dün merkez ilçe başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı. Merkez ilçe yönetiminin katılmadığı oylamada Haydar Bozdemir 72 oy Müjdat Yurtseven ise 63 oy aldı. Listede adaylığı konusunda ismi bulunmayan Resul Doluca´ya ise 56 oy çıktı. Muhtemelen bu üç ismin genel merkeze çağrılarak merkez ilçe başkanlığı için atama yapılacak.

TEMAYÜL YOKLAMASI SIRASINDA GERGİNLİK

AK Parti´de görevden almalar ve arkasından temayül yoklaması yapılarak görevden alınanların yerine atama yapılması bazı partilileri rahatsız ettiği ileri sürülüyor. Hafta sonunda yapılan yoklama sırasında da merkez ilçe yönetim kurulu üyesi Yaşar Köker´in temayül yoklamasını yönetmek üzere Kırıkkale´ye gelen parti görevlisine itirazda bulunduğu öğrenildi. Köker´in görevden alınan il ve merkez ilçe yönetimini kastederek beş seçim kazanmış başkanların görevden alınmasının haksızlık olduğunu ve böyle giderse partinin oy kaybedeceği yönünde itirazda bulunduğu ileri sürüldü. Bu itiraz üzerine kısa süreli bir gerginlik yaşandığı iddia edildi. Bu arada merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin istifa dilekçelerinin ceplerinde olduğu öğrenildi.

HABER MERKEZİ



Cemalettin Cemettin
16.10.2017 13:41:42
Yaşar Köker bey partiden emekli olmayı mı düşünüyomuş yoksa.Kimse kusura bakmasın amma bu güne kadar herkes Erdoğan´ın sayesinde o BEŞ seçimi kazanarak buraya kadar geldi. Ammaaa artık deniz bittiiii.

1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı