Meslek etiğini daha etkili kılacağım

Meslek etiğini daha etkili kılacağım

ÇAKIR BAROYA ADAY

Meslek etiğini daha etkili kılacağım

Kırıkkale´nin tanınan avukatlarından Erol Çakır, önümüzdeki Pazar günü yapılacak baro başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

19 YILDIR HİZMET

Yaklaşık 18 yıldır Kırıkkale´de avukatlık yaptığını açıklayan Çakır, ?Meslektaşlarımızın haklarını sahiplenmek ve korumak, avukatlık mesleğinin saygınlığını arttırarak, mesleği hak ettiği yere getirmek ve hukuksuzluk karşısında hukuka sahip çıkarak, meslek etiğini daha etkili kılmak, yargının bağımsızlığını savunmak, savunmayı dışlayan tutum ve davranışlara karşı durmak için Kırıkkale Barosu Başkanlığı´na adayım? dedi.

YÖNETİMDE ŞEFFAFLIK

Çakır, yapacağı çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: ?Avukatın avukat kimliğini ve kutsal atfedilen görevini tehdit eden tüm sorunlara karşı baronun etkin müdahalesi sağlanacak. Avukatlara yönelik fiili ve sözlü saldırıların önüne geçilecek. Baro hiçbir kişinin, grubun ya da siyasi partinin arka bahçesi yapmayacağız, baro bağımsız olacaktır. Yönetimde saydamlık sağlanacak, yönetim kurulu kararları ile mali bülten, haftalık olarak baro sitesinde yayınlanarak meslektaşlarımızın denetimine açılacaktır. Baro ortak akıl ile yönetilecek, meslektaşlarımızın her an yanında olunacak. Baro meclisi aktif olarak çalıştırılarak genel kurul ortamı her zaman temin edilerek tartışmaya ve yeni fikirlere açık olunacak. Temel hak ve özgürlüklerin teminatı ve demokratik hukuk devletinin önkoşulu olan bağımsız ve tarafsız yargının kurucu unsurlarından olan savunmayı temsil eden avukatlar etkin ve güçlü kılınacak.?



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü