Mesleki bilgilendirme seminerleri devam ediyor

Mesleki bilgilendirme seminerleri devam ediyor

İŞ BULMA YÖNTEMLERİ ANLATILDI

Mesleki bilgilendirme seminerleri devam ediyor

İş-Kur İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Eğitim İl Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği meslek seçimi, iş bulma becerileri, iş ve kariyer eğitimi seminerlerine devam ediliyor.

CUMHURİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Konuyla ilgili seminerlerin sekizincisi Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde devam etti. Bu kez seminere Yaşam Hastanesi Kalite Direktörü Elif Baykal konuşmacı olarak katıldı. Gençlerin büyük ilgi ile izlediği seminerde Baykal, mesleki deneyimlerinin yanı sıra iş bulma becerileri, kariyer edinme, iş teknikleri, iş ve mesleki danışmanlık konularında detaylı ve açıklayıcı, aynı zamanda da ufuk açıcı bilgiler verdi.

İŞ BULMA YÖNTEMLERİ ANLATILDI

Son derece verimli geçtiği bildirilen ve öğrencilerin yanı sıra idarecilerin de büyük ilgisini çeken seminerde konuşan Baykal, Büro Yönetimi ve Asistanlık öğrencilerine, iş bulma yöntemlerini anlattı, kariyer edinme bilgileri konusunda açıklamalarda bulundu, iş teknikleri ve mesleki danışmanlık konusunda da bazı mesleki yeterliliklerin gerekliliğini anlattı.

ÖZEL YAŞAM HASTANESİ KALİTE DİREKTÖRÜ ELİF BAYKAL KATILDI

Seminer konusunda verilen bilgide, ?İş Kur İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile her ay iki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde yaptığımız iş ve meslek danışmanlığı konulu programımızın sekizincisini Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirdik. Büro Yönetimi ve Asistanlık alanı öğrencilerimizi Özel Yaşam Hastanesi Kalite Direktörü Elif Baykal hanımefendiyle buluşturduk. Çok verimli bir program gerçekleştirdik? denildi.

HABER: SİBEL PEHLİVANLI



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti