Meslektaşımız Ulusoy, Kütahya´da anıldı

Meslektaşımız Ulusoy, Kütahya´da anıldı

HASAN ULUSOY´UN HAYATI ANLATILDI

Meslektaşımız Ulusoy, Kütahya´da anıldı

Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Yazar ve Şair Hasan Ulusoy, Kütahya Ülkü Ocağı tarafından düzenlenen bir etkinlikte anıldı.

RAHMETLİ İÇİN DUALAR EDİLDİ

Kütahya Ülkü Ocağında gerçekleşen programa katılım oldukça fazla olurken, Hasan Ulusoy için dua edildi. Hasan Ulusoy´un şiir dünyası anlatıldı. Programa katılan Hasan Ulusoy´un oğlu Rahmet Sefa Ulusoy, Ocakta ki gençlere babasının hayatını ve şiire olan tutkusunu anlattı. Zaman zaman duygulanarak konuşmakta zorlanan Rahmet Sefa katılımcılara teşekkür etti.

HASAN ULUSOY´UN HAYATI ANLATILDI

1959 Kırıkkale ili Çelebi ilçesi Karaağaç köyü doğumlu. Büro Yönetimi mezunu. Kırıkkale Belediyesinde yönetici olarak çalışmakta. Evli ve iki çocuk babası. 12 basılı eseri bulunmakta... Şiir, hikaye, roman, makale, deneme, tiyatro, araştırma ve senaryo çalışmaları bulunmaktadır. Yazarlar Birliği ve İLESAM üyesidir.

ESERLERİ IŞIK TUTUYOR

Şiirleri: Mahzendeki duygular, Anadolu Neden Suskun? , Bu Memleket Sevilmez mi? Yüreğimde Dünya Yanar, Gönlüm Seni Özlüyor, Ufukta Çöken Dünya, Gecelerin Ağrısı Roman: Yürekler Yasa Doydu, Bey Kapısı Hikâye: İhanetin Resmi Araştırma: Her yönüyle Çelebi Tiyatro: Bu Dünyada Biz de Varız.

HABER MERKEZİ



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet