Meydanda EVET coşkusu

Meydanda EVET coşkusu

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE OY ALAN İLLER ARASINDA BULUNAN KIRIKKALE´DE AK PARTİ TEŞKİLATLARINDA BAYRAM HAVASI YAŞANIYOR

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE OY ALAN İLLER ARASINDA BULUNAN KIRIKKALE´DE AK PARTİ TEŞKİLATLARINDA BAYRAM HAVASI YAŞANIYOR

Meydanda EVET coşkusu

Türkiye geneli ortalamasının üstünde "evet" oyu kullanan iller arasında ilk sıralarda yer alan Kırıkkale´de sonuçların açıklanmasıyla birlikte vatandaşlar sokağa çıktı.

CUMHURİYET MEYDANINDA TOPLANDILAR

Anayasa değişikliği referandumu sonuçlarının açıklanmasından sonra Kırıkkale´de tam bir bayram havası yaşandı. Her seçimde olduğu gibi Türkiye ortalamasının üstünde bir oyla evet çıkması AK Partilileri sokaklara dökülmesine neden oldu. AK Parti tarafından Cumhuriyet Meydanında mehteran eşliğinde geç saatlere kadar kutlama yapıldı.

KUTLAMALAR RENKLİ VE COŞKULU GEÇTİ

Anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında, resmi olmayan sonuçlara göre "Evet" çıkmasının ardından Kırıkkale´de vatandaşlar kutlama yaptı. Vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve meşalelerle Cumhuriyet Meydanı´nda toplandı.
Marşlar eşliğinde eğlenen vatandaşlar, "Recep Tayyip Erdoğan" diye slogan attı. Bazı vatandaşlar da araçlarının kornasını çalarak kutlamaya destek verdi.

ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

İlk olarak Başbakan Binali Yıldırım´ın konuşmasını izleyen vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak galibiyeti kutladılar Kutlama törenine katılan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, burada yaptığı konuşmada, "Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun diliyorum. Yeni bir Türkiye yarından itibaren başlıyor. Kırıkkale de gereğini yaptı. Türkiye´nin önü açıldı. Buna inandık ve çalıştık. Türkiye´den daha büyük bir Türkiye var." dedi. Ayrıca Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile İl Başkanı Mürsel Akçay´da birer konuşma yaptı.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ ARAÇ KONVOYU

Konuşmalar öncesi ve sonrasında bazı vatandaşlar araçlarla konvoy oluşturup klakson çalarak caddede gezerken, bazı vatandaşlar da ellerinde Türk bayrakları ile meydanda toplanıp sevinç gösterisinde bulundu. Havai fişek gösterilerinin yapıldığı meydanda vatandaşlar müzik eşliğinde eğlenip, seçimin galibi olmaktan memnuniyetlerini ifade eden sloganlar attılar. Bu ara7da Belediye Mehter Takımı da konser verdi.

TÜM KURMAYLAR VE PARTİLİLER KATILDI

Kutlamalara AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir Belediye Başkanı Mehmet Saygılı  AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ile çevre ilçe Belediye Başkanları ilçe ve belde başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Çok sayıda havai fişeğin patlatıldığı kutlamalar düzenlenen araç konvoyu ile sona erdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız