MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ, BUGÜN KIRIKKALE´DE

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ, BUGÜN KIRIKKALE´DE

BAHÇELİ, BUGÜN SAAT 16.30´DA CUMHURİYET MEYDANINDA

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ, BUGÜN KIRIKKALE´DE

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, bugün saat 16.30´da Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında Kırıkkale halkına seslenecek olan Genel Başkan Devlet Bahçeli´nin, Türk Devletinin bekası uğruna hiçbir siyasi ikbal gütmeyen gerçek bir devlet adamı olduğunu ifade etti.

KIRIKKALE HALKI UZUN SÜREDİR DEVLET BEY İLE BULUŞMA FIRSATI BULAMADI

Kırıkkale halkının bugün 16.30´da Cumhuriyet Meydanını hıncahınç dolduracağına inancının sonsuz olduğunu kaydeden Baloğlu, ?Kırıkkale halkı uzun süredir Devlet Bey ile buluşma fırsatı bulamadı. Siyasi hayatının her bir saniyesini devletin bekası, milletin birliği ve vatanın bütünlüğü için siyaset üretmekle geçiren Sayın Genel Başkanımız, 15 Temmuz gecesinde de herkes bir yerlere saklanırken gidip genel merkezde hain darbe girişimine karşı göğsünü siper etmiş bir kahramandır? dedi.

BAHÇELİ, BUGÜN SAAT 16.30´DA CUMHURİYET MEYDANINDA

31 Mart Yerel Seçiminde, Milliyetçi Hareket Partisinin Türk Milleti için neler yaptığını, neler yapmaya çalıştığını çok iyi bildiğini belirten Baloğlu, ?Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Milletinin özüdür, aslıdır, kendisidir. 20 gün sonra gerçekleştirilecek olan seçimde Kırıkkale´mizde il merkezi, 8 ilçe ve 2 beldenin tamamını alarak Üretken Belediyecilik anlayışımızı halkımızın hizmetine sunmak için gece gündüz uyumadan çalışıyoruz. Bugün, genel başkanımızın da Kırıkkale´ye teşrifiyle daha da bir gayret ve iştiyakla çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bugün saat 16.30´da kıymetli Kırıkkaleli hemşerilerimizi Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanına davet eder saygılar sunarım? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız