MHP yeniden yapılanmalı

MHP yeniden yapılanmalı

KORAY AYDIN KIRIKKALE´DE TOPLANTI YAPTI

MHP yeniden yapılanmalı

MHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Koray Aydın, olağan üstü kurultay sürecini değerlendirmek ve nabız yoklamak için Kırıkkale´ye geldi. Kendisini destekleyen parti üyeleriyle bir araya gelen Aydın, ?Eğer lider değişikliği olacaksa bu durum tesadüfe bırakılmamalıdır. Gücümüzü kazanmamız için yeniden yapılanmaya ihtiyaç var? dedi.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Milliyetçi Hareket Partisinde 547 delegenin imzasıyla yapılan olağanüstü tüzük kurultayı talebine Genel Merkez´den cevap verilmemesi üzerine topladıkları imzalarla olağanüstü tüzük kurultayının öncülüğünü yapan Koray Aydın, Meral Akşener ve Sinan Oğan´ın avukatlar yargı sürecini başlattı. Bu süre zarfından genel başkanlığa aday olan Aydın, Kırıkkale´de kendisine destek veren üyeleriyle bir araya gelerek, kongre sürecine gidilmesi konusundaki çalışmalarını anlattı.

YENİDEN OLUŞUMLA

Kale Restaurant´ta akşam yemeğinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Aydın, MHP´de artık bir devrin kapandığını, yeniden güçlenerek gelen yeni bir yapının oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Siyasetin tesadüflere bırakılmayacak kadar risk taşıdığına dikkat çeken Aydın, ?Yeniden oluşumla birlikte MHP´nin o gücünü tekrar kazandırarak, gün yüzüne çıkartmamız gerekiyor. Bu gücü geri kazanmamız biraz zaman alabilir fakat bu başarıyı hep birlikte omuzlayacağız? dedi.

LİDERLERİ KORUR

Adaylık süreci kapsamında il il gezerek kendisini destekleyen partililerle toplantı düzenlediğini dile getiren Aydın, ?Başarısızlığın olduğu yerde elbette ki tartışmalar da kaçınılmaz olacaktır. Ama MHP sıradan bir parti değil, fikir ve misyon partisidir. 47 yıllık bir geçmişe sahip, kendine göre gelenekleri var. Halkın gözündeki MHP algısı bu özellikleriyle öne çıkan, halk tarafından kabulünün yanında bilinirliliği ön plana çıkmaktadır? şeklinde konuştu.

BİRLİKTE BELİRLEYECEĞİZ

Aydın partililerine yönelik hitaben yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; ?Bu parti Türkiye´nin oy veren seçmenin ikinci parti seçiminde birinci sırada. Bana göre bir partinin genişliğini, dayandığı tabanın alanın ne kadar büyük olduğunun anlaşılması bakımından çok önemli siyasi bir kriterdir.  MHP´de yeni bir dönem açılacaksa bu dönemin dinamiklerini, bu hareketin kendisini belirleyeceği bir süreç var. Birileri uzaydan gelip bunları kurgulamayacak, bunları hep birlikte yapacağız. Her dönemde görev yapan arkadaşlarımıza kendimizi anlatarak bu partideki yöntemleri birlikte bulacağız. ?

SİHİRLİ DEĞNEK YOKTUR

?Siyasette tılsımlı şey yoktur. Sihirli bir değneği bir yere dokundurarak, o şeyin yapılması hemen olmaz. Bazı şeylerin oluşabilmesi için emek dediğimiz unsurun çok iyi kurgulanması gerekir. Gerçekçi tespitler, senin doğru yapılanmanın önünü açar. Türkiye´deki seçmenin yüzde 50´lik kısmı 2011 ve 2015 seçimleriyle bir siyasi parti tarafından domine edildi. Eğer bu partide lider değişikliği yapılacaksa bunlar tesadüfe bırakılmadan mantıklı düşünceler içerisinde en iyisi yapılmalıdır? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı