MHP iktidarında MKE eski günlerine dönecek

MHP iktidarında MKE eski günlerine dönecek

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale il ve ilçe teşkilatı başkan ve yönetim kurulu üyeleri Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

MKE ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK

Baloğlu Genel Başkan Bahçeli’ye Milli Piyade Tüfeğinin bir maketini hediye etti. Bahçeli ise AKP Hükümetinin özelleştirme adı altında Türkiye’nin Milli kuruluşlarını bile peşkeş çektiğini belirterek bu tüfeğin MKE’de üretilmesi gerektiğini söyledi Bahçeli MHP iktidarında MKE’nin eski günlerine döneceğini bildirdi.

YENİ GÖREVE SEÇİLDİKLERİ İÇİN

Milliyetçi Hareket Kırıkkale il Başkanı Erdal Baloğlu Genel Merkezde gerçekleşen ziyaret sırasında Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye MPT’nin minyatürünü hediye etti. MPT’nin MKE Silah Fabrikasında yapılması için Bahçeli den destek istedi. Tamamen MKE yapımı olan MPT’nin AKP tarafından yandaş firmalara peşkeş çekildiğini söyledi.

MKE TESİSLERİNDE YAPILMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Bahçeli ise bu silahın MKE tesislerinde yapılması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. MHP iktidarında, MKE’nin tekrar eski gücüne kavuşacağını söyleyen Bahçeli, AKP’nin özelleştirme adı altında devletin bütün milli kuruluşlarını yandaşlarına peşkeş çektiğini söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız