MHP´de coşku ve heyecan hâkim

MHP´de coşku ve heyecan hâkim

HALKIN TEVECCÜHÜ BÜYÜK

MHP´DE coşku ve heyecan hâkim

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Adaylarından Avukat Halil Öztürk, bütün siyasi partilerin mensuplarının Milliyetçi Hareket Partisini Türk milletinin teminatı ve sigortası olarak gördüklerini söyledi. Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı için partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Öztürk ve MHP Adayları Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

YÜZLERCE ARAÇLIK KONVOY

Eypark´ta kendilerini karşılayan yüzlerce araçtan oluşan konvoyla şehir merkezine gelen MHP Milletvekili Adayları, vatandaşlarla bir süre görüştükten sonra Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı için hazırlanan platformda konuştular.

HALKIN TEVECCÜHÜ BÜYÜK

Açılışta ilk olarak söz alan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Kırıkkale halkının MHP´ye olan teveccühünden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, ?MHP kurulduğu günden beri üzerinde oynanan oyunların haddi hesabı yok. Lakin MHP dün olduğu gibi yarın da var olacak. Rüzgâr ancak kayanın üzerindeki tozları süpürür. Ne vatanımızın ne de partimizin kimseye oyuncak edilecek bir tek çakıl taşı dahi yoktur? dedi.

DEDEBALİ ÇOK HEYECANLI

Daha sonra kürsüye gelen Dr. Ömer Dedebali´nin heyecanı gözlerden kaçmazken, ?Sayın Genel Başkanımızın teveccühüyle milletvekili adayı oldum. Artık üzerimdeki sorumluluğun bin kat daha arttığını düşünüyorum. Lakin unutmayın, her zaman sizlerin emrinizdeyim? diye konuştu. Ülkücü Hareketi çok üst seviyeler çıkarmak ve Türk Gençliğinin yetişmesinde büyük öneme sahip olan bu davanın hak ettiği yere gelmesi için her daim çalışacağını belirtti.

HER ZAMAN ULAŞILABİLİR VEKİL

Kendisinin vatandaşlar tarafından her zaman ulaşılabilir bir milletvekili olacaklarını belirten Öztürk de, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi olaylarına değindi. MHP olarak FETÖ darbe girişiminde millet iradesinin galip gelmesi için çok önemli adımlar attıklarını anlatan Öztürk, ?Sizler burada biz ise Ankara´da 15 Temmuz FETÖ darbe girişimini yaşadık. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimiyle birlikte Türk siyasetinin matematiği değişti, Türk siyasetinin paradigması değişti. O gün Türk milletinin iradesine bomba yağdı. Şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. Bunları görmezden gelebilir miyiz? Bunları yok sayabilir miyiz? Türk siyaseti, 15 Temmuz´dan sonra ve Yeni Kapı mitinginden sonra bir ruh oluşturmaya başladı? şeklinde konuştu.

DEVLETİN BEKASI, MİLLETİN GELECEĞİ TEHLİKE VE TEHDİT ALTINDA

Cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatan Öztürk, şöyle konuştu: ?Devletin bekası, milletin geleceği tehlike ve tehdit altında. Biz Cumhur İttifakı için Kırıkkale olarak elimizden geleni yapacağız, mücadele vereceğiz. Ama siyasi parti olarak biz seçime ayrı giriyoruz. Bu bakımdan değerli hemşerilerimizin milletvekilliğinde oyları Milliyetçi Hareket Partisine yani devletin ve milletin sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisi lehine kullanmalarını istiyoruz. Hemşerilerimiz bizleri sandıkta yalnız bırakmasın. Biz Kırıkkale´yi seviyoruz. Kırıkkale sahipsiz, Kırıkkale kimsesiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz, hemşerilerimizi sahipsiz bırakmayacağız. Her an olsun yanlarında olacağız. 24 saat telefonumuz açık olacak.? Öztürk, Milletvekili olduklarında belli bir zümrenin, belli bir grubun değil, belli sermaye odaklarının değil, Kırıkkale´nin tümünün, yokluğun, yoksulluğun, fakirin, fukaranın, garibin gurabanın ve herkesin zenginin de fakirin de milletvekili olacaklarını sözlerine ekledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız