MHP´den başarılı seçim sonrası basın toplantısı

MHP´den başarılı seçim sonrası basın toplantısı

TÜM TEŞKİLAT KATILDI

MHP´den başarılı secim sonrası basın toplantısı

Basınla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, yeni seçilen belediye başkanlarını ve il genel meclisi üyelerini kamuoyuna tanıttı.

TÜM TEŞKİLAT KATILDI

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, Ülkü Ocakları Başkanı Tolgahan Toraman ve diğer parti yöneticilerinin hazır bulunduğu kahvaltıya, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanı olarak seçilen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ve Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir de hazır bulundu.

BAŞARILI BİR SEÇİMDİ

Konuşmasında güzel bir seçim geçirdiklerini ifade eden MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Bir belediyemiz varken şu an dört belediyemiz oldu, çok mutluyuz? dedi. Belediye başkanlığının kazanıldığı yerlerde MHP oylarının da ciddi bir şekilde arttığını belirten Baloğlu, ?Seçim Değerlendirme Raporunu bizzat kendim Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey´e arz ettim? diye konuştu.

TATLI BİR REKABET İÇERİSİNDE GEÇTİ

?Tatlı bir rekabet içerisinde geçen seçim sürecinde belediye sayımızın artması bizleri mutlu etti? diyen MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, ?Az farkla kaybettiğimiz yerlerde ise çok üzüldük? şeklinde konuştu. Kırıkkale genelinde öneli bir başarıya imza attıklarının altını çizen Öztürk, bu başarının artarak devam edeceğini ifade etti.

YENİDEN BİLDİK ZAMANI

Kahvaltıda kazanan belediye başkanları sırayla söz alırken, Sulakyurt Belediye Bakanı İsmail Bildik, ?Bize inanan halkımızın gayreti ve özverisiyle seçimi kazandık. Şahsımı destekleyen başta Milletvekilimiz Halil Öztürk´e, tüm teşkilatımıza ve halkımıza teşekkür ederim? dedi.

TÜRKYILMAZ YAHŞİHAN´I TEMİZLEYECEK

Yahşihan´da bir enkaz devraldıkların beyan eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz da, ?Yahşihan´ı mahvetmişler. Yahşihan´ın içini boşaltmışlar. Ama biz yılmadan, yorulmadan canla başla çalışıp güzel işlere imza atacağız? dedi. İlerleyen zamanlarda önceki dönemde özellikle billboardlarda dönen yolsuzluğu belgeleriyle birlikte herkesle paylaşacaklarını kaydeden Türkyılmaz, ?Özellikle basın camiasının yakından tanıdığı isimleri tek tek ifşa edeceğiz? şeklinde konuştu.

HACILAR HALKINA TEŞEKKÜR

Hacılar halkının bir an olsun kendilerini yalnız bırakmadığın ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu da MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve tüm teşkilata kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

KARAKEÇİLİ´DE ŞENLİK ZAMANI

Daha önce de belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü kaydeden Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir de kendisine yeniden tevdi edilen bu görevi en iyi şekilde yapacağını söyledi. Aydemir ayrıca yakında yapacağı şenlik için tüm Kırıkkalelileri davet etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız